Isnin, 30 Ogos 2010

Update untuk minggu lepas

Salam...
hello guys, almost a week i didn't write anything here...warghh...lets check it out what happened 2 me last week.

1st - quite busy

2nd - wednesday & thursday, MC, SEMBELIT meyh!!!

3rd - berbuke puase dengan blogger n fb members kat nandos klcc, photos will update later.

4th - last saturday,  ternampak ikan siakap, Rm 6 lebih, wow, biasenyer RM14++ so aku pown beli ler 3 ekor, pas2 jumpe kepale ikan merah, lagi aku Ghairah, tetibe teragak nk makan kari kepale ikan, then ask my frewn to come and cook kari kepale ikan...thanks so much bro...sodap gilos,,,yummy

5th - ow masih kije part time kat kedai makan, bawah rumah aku jerk..nak top up duit raye sikit..

6th - already cut my hair.
7th - lately nih susah sangat nk tido...tidor lambat 3, 4 pagi baru boley tido, nk bangon susah, tapi bile cuti tido 4 ke 5 pagi boley plak bangon awal..harem betol..last night also can't sleep. nasib baik awal hari nih datang opis...arghh stress wo 

tuh jerk

11 ulasan:

Wahidah berkata...

sembelit ke..minum juz prunes..mesti okay..:)

Pencacai Alim berkata...

makan betik jeh atau pisang waktu pagi..pastu pekena air oren..mmg all out bro..masa tu ko mmg dh ada kat surga..nikmat siut..

Hezesuze berkata...

dpt akak bygkn muko ko yg sembelit itu wahai syaf...huhuhu

Azmi berkata...

sembelit??
makan le pisang..baik utk penghadaamn..hihi..
tu la aku dah rindu dah...tunggu kau update..hakhaktuih!!!

.::WaNiE::. berkata...

tak cukup tido adalah tidak best.

nak gambar buka puasa tu ! tengok tengok

¶A.K.I¶ berkata...

aku pon x ckp tdo wehh...
nantok gle dtg opis ni!
ko bl nk bke ngn ak?

¶A.K.I¶ berkata...

aku pon x ckp tdo wehh...
nantok gle dtg opis ni!
ko bl nk bke ngn ak?

nas berkata...

pergh..nampak len sikit blog ko nie syaff..
huhuhu
kne potong rambut??
huhu..baru semmat..


jom bace entri terbaru nas klik:

maksiat masih berluasa di bulan puasa!

iekah berkata...

patot lah update ko xnaek2,
tuka url rupenye.
ketinggalan aku,

;))

EIPUL berkata...

sama ar kita, time cuti slaloo je mangun awal... haha

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

makan katak pisang lagi baik la..