Isnin, 16 Ogos 2010

Lepak genting Highland...

Almost a week i didn't write anything in my blog, quite busy lol...sometimes rase x de mood kot nk tulis, ok, need 2 be honest, buat mase ni aku memang x de mase untuk blog-walking, n its up 2 u guys nk bace my en3 or not, but i do appreciate to those people who love 2 be my silent reader :)seriusly appreciate giler..

ok let start, last weekend which is Saturday, i met my friends "ben", he just back from sabah, bercuti, n we guys meet up, pergi jalan2, lepak2 Genting Highland, woo last time aku pegi sane 5 taun lepas, mase form 5, then taun ni 2nd timelah, ok fun, main outdoor punyer game baru rare, for sure lah naik cable car, then roller coaster, gocart, Flying Jumbo, Boating, Pirate Ship, buaian berputar, yg naik kat tower sampai puncak pastu die turun laju2 macam haram, rase nk tercabut separuh nyawe aku...cis!!! , boley kate sume game outdoor tuh kiteorang try, walaupon bulan puase

cable car
 outdoor game

 Sebelum naik tower nih, dah weng dah

ni mase naik,
mase die turun laju2 tuh rase nk terberak aku,
x cecah bumper aku kat tempat duduk...gilo

dah setle berbuke then malam tuh continue main lagik...yeah..great!!! it's crazy thanks a lot 2 ben n his partner cuz invite me to join them.

biawak komodo makan ruse,
puase jangan x puase...slamat berpuase

19 ulasan:

alvin takda umah harga 8juta berkata...

perghh...berjimba2 sakan lu..

alvin takda umah harga 8juta berkata...

awek takda ke??
tunjuk arr skit..
adesss

Khairul Azmi berkata...

woit..
patut la lama menghilang..pegi enjoy rupanya...
anak angkat kau macam mane??
haha....
besh2 g genting...

¶A.K.I¶ berkata...

gle ko...
spekin londoh!
hahaha...
pose xpose ni maen benda2 gini hah?
mne dpt tenaga..
syak ak

syaf berkata...

gagaga awek kah??? bulan pose ma, awek2 sexy, kang tangkap kang kurang pahale...ngee

anak angkat wokeyh lah, sume nyser sihat walafiat, best memang best

gagag skali skale meyh cakap omputeh...ko syak ape,....CIS!!! gua puase dok..ngee sumpah!!! lalalalala

Hezesuze berkata...

perghh bila uncle syaf speaking london arr....mihahahaha

wah! hebat tu bln pose meronggeng ke genting...walllaa

syaf berkata...

ngeee...akak nanti kite g genting nak...berjimba bersame-same

tengku_fir21 berkata...

fuhh..ge tak ajax..ko time sangap baru ajax..lalalaa

Fhad berkata...

gua taw lu comfirm x pose mase kat genting tu kan? ngaku jelah.. hahaha

Pencacai Alim berkata...

kete kabel tu pnah terputus skali..tapi dirahsiakan..

syaf berkata...

ala ko kan tempat aku melepaskan nafsu...hahahah time sangp je lah baru ajak...boley x cm tuh

cis...gua puase dok...seyes gua x tipu...gua standby gule2 ngan rokok jerk dalam kocek...lalalala

betul kah..mane klaw dengar story ini

Wanie-san berkata...

best nye g genting!!windu nak g lagi!!^^

syaf berkata...

heheh nanti pg same nk

.::WaNiE::. berkata...

mana gambar ben? tetiba

EIPUL berkata...

whoa best gilor~
puasa2 pun g genting ea syaf

haha

Wahidah berkata...

pergh..pose2 pi genting..awat tk pergi masjid negara bai..heheh..:P

padang pasir byk unta,
selamat berpuasa...

She is f.A.z.A berkata...

woo best g genting tu..
nak plak time pose..
sbb sejuk x rase cm puase kan ngeh3

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

huyoo~ sumim pergi ritu xsempat nk main menatang nih.. kabus tebal katanya.. nnt nk pergi lagi laaa..

Anne Boleyn berkata...

haha main solero tu mmg mcm haremm..tobat takmo naek dah. ms die mnjumam turun tu mmg kte terangkat dr tmpat duduk. siot je.