Isnin, 9 Ogos 2010

Aku Pergi Audition Berlakon!!!

Salam...

ni nampk!!!butuh lah kaw,

Sabtu pagi, aku g sunway lagoon ade nuffnang nyer program, water proof camera...pegi half day..memang best. trimas 2 pojie...credit 1,000,000 juta untuk ko.

Pukul 3 lebih gerak g ampang, ko caye x aku g audition menyanyi, menari & berlakon untuk kit kat club, aku x taw lak tu studio Tiara Jecquelina, best dok, aku mule nk attend audition untuk nyanyi ngan dancing jer, pas2 dieorg pakse berlakon,,,macam haram aku,,,mengelabah lah aku sambil tersengeh sengeh baboon jap,...aku dibagi watak ON The Spot sebagai seorag anak yg nk beli makan untuk mak die tp x de duit...gilo ko...ko boley imagine x aku yg x pernah berlakon ni berlakon tetibe, sumpah aku x percaye...

 watak cam ni aku kene bawak,
kasihan bukan budak ni & aku juga

So dieog kate ni untuk future plan, kalu ade teater ke, drama ke ataw seangkatan dengan nyer, dieorg akan pangil, tu pown kot dapat ler,...wish me luck babeh, aku memang teringin nk blaja menari especially pop dance mcm justin timberlake or krumping dance..

tapir jantan makan buah duku,
4 sure mak aku gelakak kan aku...

17 ulasan:

Pencacai Alim berkata...

cayalah la lu bai...nanti bile dh berlakon, biar gua jadi pengkritik..hakhak

Hazzy Ishak berkata...

nanti popular jangan lupa diri pulak ye.hehehe

syaf berkata...

muahaha pengkritik otak lu...ngeee trimas

x de maknenyer...ngee

¶A.K.I¶ berkata...

ley cye ke ni??
wa syak tu sume mpi lu aje~~

syaf berkata...

otak kaw...sumpah betul meyh

wanie berkata...

adam af?? hahaha..xde org len ke yg ko tringin nk jd? m. daud kilau x nk ke? ekekekekeee

syaf berkata...

akui bukan nk jadik cam beliau, aku minat dance sajo

shidasyakirin berkata...

best tu...camner eko boleh tersesat p sana!!

syaf berkata...

ikut member meyh...ngeee

Khairul Azmi berkata...

giler la kau..xajak aku pegi skali..
klu tak kita dah boleh menari sama dah..
haha..kita blh menari inai ke zapin ke..
bapak best...
dan konfirm2 kena halau...

Hezesuze berkata...

xpe ada rezeki dpt ler tu....huhu

Ili Shaheera berkata...

All the besh ea, Uncle Syaf..^^

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

wah wah.. pemes la uncle sumi pasni.. jgn lupe sumi eyh :P

tengku_fir21 berkata...

wahh..grand bangat..
aku kwn dgn artis..haahahhaaa
ermm aku rasa ko ader potensi utk jadi pak pacak jerr..
haahaa...

*semoga berjaya jadi pelakon (ikhlas nie)

EIPUL berkata...

yeye

kawan aku femes. Wee~~

nas berkata...

syaf..pehal tayang gambar pakcik mencarot tue hah???
hahhahahahaha
lucah2...



jom bace entri terbaru nas klik:

mengapa orang melayu makan nasi?

mR.sYaH berkata...

hahahah.. rupanya ada bakat yg terpondam pakcik yerk..

teruskan.. moga berjaya.. :D