Rabu, 4 Ogos 2010

~~* AKu membela anak Yatim

Salam,
dek kerane banyak kije n urusan, aku x ley nk blogwalking beberape ari ni.
Apakah???
ni bukan babi taw, ni adelah ayam belanda kutub..
trust me

Aku skung membela anak yatim yang aku ambik dari rumah kebajikan anak2 yatim, name anak itew adelah LEO, beliau baik orang nyer, kekadang agresif sikit, standard r budak2 kan...so far die sowang jerk kat umah...bercadang nak amik sowang 2 agi anak angkat...

Tara....ini die Leo, comel bukan,
kacukkan mat salleh

Actually, sebelum aku bele Leo Aku ade bele anak angkat yg lain, tapi dah arwah, al-fatihah, so aku amik Leo untuk gantikan tempat arwah bubu & lulu...ngeee

Lulu & Bubu dalam Kenangan

Dieorang meningal akibat Dibunuh dengan Perlahan-lahan...Kejam sungguh Pembunuh itew...celake kaw pembunuh...

Anak berok kepale botak,
Kaw ade anak tak???

23 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

bela ikan mas? ikan mas memang cepat mati.. sumi pernah bela dulu.. kejap je hayat dia..

syaf berkata...

ow yeker...2 r, cerewet sikit, 2 nk bele ikan yg agresif sikit nih

¶A.K.I¶ berkata...

erkk~

ko ni..
ak dlm kekongpiusan ni~

syaf berkata...

kenape ko konpius

Hazzy Ishak berkata...

kau pembunuh!!

EIPUL berkata...

takziah syaf~~

atas pemergian anak2 ko...
huhu

Hezesuze berkata...

Leo...mesti ganaz tu...huhu

syaf berkata...

bukan aku...huhuhu

huhuh...trimas, kaw memang baik

agak agresif meh

Khairul Azmi berkata...

bila kau tnya pasal anak..tiba2 aku nangis..
sob3...
sory ter'emo sket


aku ada anak..tpi terpaksa aku tinggalkan kat rumah....di kelantan
demi untuk mencari ilmu...

nak tgk anak aku??
klik sini
MY RABBIT...
http://mia-erova.blogspot.com/2010/06/my-rabbit.html

Wanie-san berkata...

kalau aku bela sure dah mati..huhu memang tak b'jiwa kasih dan syg betull..huhuhu

shidasyakirin berkata...

wah sgt prihatin!!
semoga LEO akan hidup lama
sekian.

tengku_fir21 berkata...

wah..nak 1....

Ili Shaheera berkata...

Kelakar ja Uncle Syaf ni xD Penyayang pulak tu!

Wahidah berkata...

anak ikan mencari maknya..
moga LEO pjg umur la gamaknya..

ketingting berkata...

hehehe! anak yatim katanyaaaa.
tak menahan nama leo, tadi dah bajet unle nak jadi macam angelina jolie amek anak angkat si maddox ngan zahara. kuikuikui

uncle dah tambah anak angkat baru, lulu dengan bubu, kira ok la tuuuu. selamat beramal uncle, jaga anak angkat baik2. hehehe

mummysyafie berkata...

cuba bela ikan yang tak bergantung ngan oksigen. leh tahan lama kot..hihihi..ikan laga pun cantik gak

@xiM berkata...

aku takder anak..

Pencacai Alim berkata...

bela ikan puyu jeh...lambat mati walaupon tk mkn sebulan..

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

xde pekdah pon bela pet ni..
x mbwa apa2 keuntungan
malah mberi kerugian dan mgurang wang saku je..
mula2 syok la
lama klamaan beliaw akan di pinggir kan ..
nak plak mcm ko ni..
hahahaha..

apa kata goreng sajork ikan tu..
masak black paper..wahhhh sedap
sedikit kicap yer

alvin takda umah harga 8juta berkata...

sakit otak gua disini..
apa kah anak yatim tu seekor ikan??

addesssssss..

nas berkata...

xbleh blah mak minah tue ckp saya tahu saya bangang..hahahhhahahahah..cm siot jerk ko..:P


jom bace entri terbaru nas klik:

rahsia gadis mesej lucah terbongkar

Tanpa Nama berkata...

wah... jangan abaikan anak2 tu yer.. pandai2 la jaga zuriat.. walaupun zuriat angkat.. he he he

p.s. aku benci pantun botak ko tu...

hishas

mR.sYaH berkata...

anak ikan ko mati yerk?? sape yg bertindak kejam atas anak2 ikan kau itu??? hahahaha...