Isnin, 30 Ogos 2010

Update untuk minggu lepas

Salam...
hello guys, almost a week i didn't write anything here...warghh...lets check it out what happened 2 me last week.

1st - quite busy

2nd - wednesday & thursday, MC, SEMBELIT meyh!!!

3rd - berbuke puase dengan blogger n fb members kat nandos klcc, photos will update later.

4th - last saturday,  ternampak ikan siakap, Rm 6 lebih, wow, biasenyer RM14++ so aku pown beli ler 3 ekor, pas2 jumpe kepale ikan merah, lagi aku Ghairah, tetibe teragak nk makan kari kepale ikan, then ask my frewn to come and cook kari kepale ikan...thanks so much bro...sodap gilos,,,yummy

5th - ow masih kije part time kat kedai makan, bawah rumah aku jerk..nak top up duit raye sikit..

6th - already cut my hair.
7th - lately nih susah sangat nk tido...tidor lambat 3, 4 pagi baru boley tido, nk bangon susah, tapi bile cuti tido 4 ke 5 pagi boley plak bangon awal..harem betol..last night also can't sleep. nasib baik awal hari nih datang opis...arghh stress wo 

tuh jerk

Isnin, 23 Ogos 2010

~~* Cat rumah & Bocor

Salam...
halo, halo, halo, camat berpuase..
wokeh, Aku balik kampung awi jumaat awi tuh, then buke puase ngan family, sabtu plak sessi mengecat rumah,  damn tired, man!!! rest 4 a while then continue cat balik tengah malam ngan akak2 n adik2 aku...woo smart k, taun nih beli cat mahal sikit...baru paus hari..ngee

Yesterday night, something happened to me...arghh u know what, aku gerak balik ke subang malam tadi, pas2 moto aku bocor lak dekat area RNR Dengkil...cis!! gigih aku bawak gak bocor2 macam tuh...giler nk menolak plak kan...jahaam ler moto aku...Alhamdulillah ler die x bocor kat seremban kew...kalu x mati aku,....ngeee balik kije kang baru aku g anta repair.

Jumaat, 20 Ogos 2010

~~* Pic Birthday Party (PQQ)

Salam,
hyee dude, how r u guys doing??? ok kah? aku balik kampung petang ni ngan sister aku no2..merempit ler, doakan keselamatan kami geng...ok, now i've my niece (PQQ) birthday party's photos.so tengok ler kemeriahan itew...

Puteri Qaireen Qarmeela (mok)

kek PQQ yang pertame

ade ciri2 seorang bapa x aku?? hahaha

PQQ wth Uncle Syaf
dari kiri ina (my kazen), alin (sis no 4), Angah @ dd (sis no 2),
Along (mak si pqq), aku ngan PQQ, Iwan @ uncle betek (adik no 6)
baru setaun dah pandai potong kek meh
PQQ x taw tiup lilin...haishhmacam mane ni mok
 PQQ get present from Uncle Betek,
Uncle syaf x bagi lagik..tunggu yer

PQQ wth her uncles
 My kazen stole PQQ's bear
cis...memekak PQQ kat KFC tuh

Rabu, 18 Ogos 2010

~~*Happy Birthday Puteri Qaireen Qarmeela

Salam all,
yesterday was my niece's (Puteri Qaireen Qarmeela @ PQQ @ mok) birthday. we guys celebrate kat KFC tempat kak ngah aku kije...naughty giler die skung nih,,, x sempat nk beli hadiah semalam, dengan balik lambat + hujan lagik, neex week r beli..

woi si gemok, kaw dah setaun...tunggu die dah boley bercakap jer nih,,,lasak giler budak nih..Photos??? belum dapat lagik, tunggu abang ipar aku upload dalam fb jerk, so aku nk show kat kowang gambar PQQ yg latest jerk...

Puteri Qaireen Qarmeela

Isnin, 16 Ogos 2010

Lepak genting Highland...

Almost a week i didn't write anything in my blog, quite busy lol...sometimes rase x de mood kot nk tulis, ok, need 2 be honest, buat mase ni aku memang x de mase untuk blog-walking, n its up 2 u guys nk bace my en3 or not, but i do appreciate to those people who love 2 be my silent reader :)seriusly appreciate giler..

ok let start, last weekend which is Saturday, i met my friends "ben", he just back from sabah, bercuti, n we guys meet up, pergi jalan2, lepak2 Genting Highland, woo last time aku pegi sane 5 taun lepas, mase form 5, then taun ni 2nd timelah, ok fun, main outdoor punyer game baru rare, for sure lah naik cable car, then roller coaster, gocart, Flying Jumbo, Boating, Pirate Ship, buaian berputar, yg naik kat tower sampai puncak pastu die turun laju2 macam haram, rase nk tercabut separuh nyawe aku...cis!!! , boley kate sume game outdoor tuh kiteorang try, walaupon bulan puase

cable car
 outdoor game

 Sebelum naik tower nih, dah weng dah

ni mase naik,
mase die turun laju2 tuh rase nk terberak aku,
x cecah bumper aku kat tempat duduk...gilo

dah setle berbuke then malam tuh continue main lagik...yeah..great!!! it's crazy thanks a lot 2 ben n his partner cuz invite me to join them.

biawak komodo makan ruse,
puase jangan x puase...slamat berpuase

Isnin, 9 Ogos 2010

Aku Pergi Audition Berlakon!!!

Salam...

ni nampk!!!butuh lah kaw,

Sabtu pagi, aku g sunway lagoon ade nuffnang nyer program, water proof camera...pegi half day..memang best. trimas 2 pojie...credit 1,000,000 juta untuk ko.

Pukul 3 lebih gerak g ampang, ko caye x aku g audition menyanyi, menari & berlakon untuk kit kat club, aku x taw lak tu studio Tiara Jecquelina, best dok, aku mule nk attend audition untuk nyanyi ngan dancing jer, pas2 dieorg pakse berlakon,,,macam haram aku,,,mengelabah lah aku sambil tersengeh sengeh baboon jap,...aku dibagi watak ON The Spot sebagai seorag anak yg nk beli makan untuk mak die tp x de duit...gilo ko...ko boley imagine x aku yg x pernah berlakon ni berlakon tetibe, sumpah aku x percaye...

 watak cam ni aku kene bawak,
kasihan bukan budak ni & aku juga

So dieog kate ni untuk future plan, kalu ade teater ke, drama ke ataw seangkatan dengan nyer, dieorg akan pangil, tu pown kot dapat ler,...wish me luck babeh, aku memang teringin nk blaja menari especially pop dance mcm justin timberlake or krumping dance..

tapir jantan makan buah duku,
4 sure mak aku gelakak kan aku...

Rabu, 4 Ogos 2010

~~* AKu membela anak Yatim

Salam,
dek kerane banyak kije n urusan, aku x ley nk blogwalking beberape ari ni.
Apakah???
ni bukan babi taw, ni adelah ayam belanda kutub..
trust me

Aku skung membela anak yatim yang aku ambik dari rumah kebajikan anak2 yatim, name anak itew adelah LEO, beliau baik orang nyer, kekadang agresif sikit, standard r budak2 kan...so far die sowang jerk kat umah...bercadang nak amik sowang 2 agi anak angkat...

Tara....ini die Leo, comel bukan,
kacukkan mat salleh

Actually, sebelum aku bele Leo Aku ade bele anak angkat yg lain, tapi dah arwah, al-fatihah, so aku amik Leo untuk gantikan tempat arwah bubu & lulu...ngeee

Lulu & Bubu dalam Kenangan

Dieorang meningal akibat Dibunuh dengan Perlahan-lahan...Kejam sungguh Pembunuh itew...celake kaw pembunuh...

Anak berok kepale botak,
Kaw ade anak tak???

Isnin, 2 Ogos 2010

4 in 1

Salam...

1st - karox jerk minggu lepas, ngan zul, pas 2 ngan L, pastu ngan Eipul & last ngan Afie...deret jerk..celake kan...

2nd - helmet aku kene curik kat kl...shit..menyusahkan aku nk p ronde satu kl jalan kaki semate mate nk cri helmet...aku rase die potong tali helmet tu dengan gunting kain lah, kalu x cam ne bley putus meh...kepade pencurik itew "baik kaw bunuh diri sebelum kepale kaw putus...awas!!!"

 u better watch out.
gua carik lu derr...dasar mat pet

3rd - aku g kendurik rumah mak cik aku kat gombak, lepak seharian disane...
4th- Aku dah ade anak2, insyaalah nanti aku kenalkan kat korang...

biawak komodo tak ade kuku,
hey mat pet  pekes kaw curik helmet aku???