Selasa, 20 Julai 2010

~~*Mate Adik

Salam,,,
alo alo alo...camat pagi geng2 sume, nih badan aku rase sengal2 kude sikit, damn!!! wokeh yesterday, I called hospital besar KL to asking them about my little bro si aiman...mate die makin terok kot, wisau aku

taraa..ni lah adik aku yg kecik skali

prasan x mate die, tu bukan sakit mate bese, since kecik lagi sampai r skang die dah standard 5.bese org ejek die mate celet..kimak betul. so last week aku tengok mate die makin tewuk, aku aku tutup mate die yg elok, tanye die nampak x..die kate x nampak sangt..tu yg aku call hospital, actually dah 3 taun kot x pegi chek dock..so sebagai seorang bro yg baik hati & penyayang (muahaha perasan) i need to solve this matter. agi pon abah aku x bape sihat lately nih. hope x teruk mane r,..so nurse tuh suwuh p hospital gov untuk dapatkan surat bawak ke kl..lecehnyer...

pak dollah pergi karaoke,
hope sumeneyr akan jadik ok,...

24 ulasan:

¶A.K.I¶ berkata...

ptot dari kecik lagi kena cek up taw.... buat secara teratur... pape pon syaf... harap sume ok insyaALLAH

syaf berkata...

trimas wahai aki yg cute,...terharu

wanie berkata...

ko mmg abg yg brtggungjwb :) ko tlg la pape yg ptot..ko jgn tlg blasah bdk2 yg ejek adik ko lak..haha..kang jd kes lain kang..

shidasyakirin berkata...

Procedure gov mmg mcm tu, lepas nie kena rajin follow up kat hospital.
bagi semangat kaw2 kat adik tu budak2 kalu sll kena ejek blh jadi rendah diri tau..

syaf berkata...

gagaga baik mak cik..trimas

yup betui tuh...takot itew jerk..ciankat die..

Mario berkata...

ok syaf...ko memang abang yang baik hati dan penyayang... kekalkan ...

doakan yg baik2 je tuk adik ko bro..

Hezesuze berkata...

wah wlpon ko nakal ko tetap sayangkan adik2 ko kan...bagus2...

ishh better g check balik mata adik ko tu syaf...takot n kesian akak tgok dia...

smoga adik ko cepat smbuh ye...

lea berkata...

moga adik cept seht :)

syaf berkata...

trimas mario..kaw buat aku terharu dengan kate2 itew

ke3..mesti r kak, sape x syg adik kot..gagag tu r nk kene cek cepat

baik..trimas

Wanie-san berkata...

insyaallah semua nya ok..
ko jgn dia elok2...
kesian dia tau...Hope ayah ko pun sihat walafiat..:)

syaf berkata...

baiklah..trimas

mR.sYaH berkata...

harap semuanya ok.. hrp2 cepat sembuh.. ko mmg abg yg baik... hahah..

syaf berkata...

baik..trimas atas doa mu itew

misz benida berkata...

aku doakan adik n bapak ko sihat2 je..bia la pe org nk kata..jgn ahli kluarga sdri yg pulaukan dh la..
(kalo org wak adik aku cmtu,aku g sumbat bomm kat bontut bdk tu..huh!)

nas berkata...

weyh dak besa....kcian aku tgok adik ko tue....tak dapat menikmati pemandangan sempurna..harap2 die akan sembuh nanti keyh...huhu

pu3mas89 berkata...

wah abg die nak jugak interprem !!! haha btw jaga family elok2 k.. baru nak yg soleh !!

syaf berkata...

bom??? ko sgt ganazzz

trimas budak kecik...ayat kaw buat aku rase terharu...gagagag

ok bqik pu3

nas berkata...

ak da sunat larr....umo nak msok 20 dah...huhu...sampai aty ko berkata sedemikian....:'(

nas berkata...

suda la loll...ak leh buat anak lagi....hahahahhaa...ko aje yang baligh...poyo jerk 'uncle' nieyh..ehehehehe

alvin takda umah harga 8juta berkata...

adess...
napa lewat sgt nak check up bro??

apapun semoga adik lu cepat sembuh.

syaf berkata...

gagagaga...kaw ni ye ye erk jerk dak kecik

ala, bapak aku x de mase sangt...agi pon kat kampung, transport pon x de, naik moto jer lah, bapak aku bukan larat sgt pown

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

best dpt abg mcm uncle.. caring~ ^__^ jadik abang sumi lah?? :P erkk..

syaf berkata...

nak keh..meh sini.ok jerk

Nazz@Purple berkata...

sedih lak bce cite ko..so pe update..adik ko cm ner..hspital ckp pe..