Rabu, 14 Julai 2010

~~*Kencing & org Kaye???

Salam..
1st - MAse aku balik kampung awi tuh, ade org kaye stop krete tepi highway then dengan selamber nyer kencing kat tepi krete die...Bangkai x pangai..cam palat, jatuh martabat kaw
kaw memang bangang!!!

2nd - kat restoran area damansara, org kaye gak, die masuk toilet, lepas die aku plak masuk, cam celake, kecing x flash pas2 serpihan2 air kencing bersepah kat area mangkok tandas tuh...banggang, protokol banyak2 pon bangang gak.
ye sekali lagi,
kaw Jugak memang bangang!!!

3rd - x de kene mengene ngan owang kaye, nk cakap aku sungguh stress bile nk terberak kat toilet public, tengok kencing x flash, pas2 siap ade KERAK2 air kencing lagi kat tempat nk duduk tuh, kaw taw kan sakit perot nk terberak cam ne rasenyer, memulas bagai nk rak, bile tengok toilet cam tuh, x kan nk berak gak...stress wo...buduS!!!

kaw pasti taw ni ape bukan...
FUCK!!!

p/s :untuk anda2 yg tergolong dri kelompok kat atas nih,
Anak tenok makan pengat,
nape kaw bangang sangt...

9 ulasan:

EIPUL berkata...

haha,
aku pon anti ngan budak tak flush toilet neh.

buat aku rasa nak muntah jek.

weh, aku sehat. Ko sehat tak? Hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

huhuu~ masalah dooohh.. memang ade yg mcm nih.. slalu terkena kat opis n toilet awam..

Hezesuze berkata...

eeeeeyeeeekk....sbb tu kalo nk kencing or berak tandas public akak check dulu bersih ke tak...kalo bersih carry on ler...kalo tak jwpnye tahan ler smpai dpt jmpa tndas yg bersih...ahakss!!

¶A.K.I¶ berkata...

adoii!!
parah...
kn da nama LELAKI pengotor!!
aisss

chirol berkata...

tu la psal..mmg ade je org cmtu..
tndas kat umah dorang cmtu kot

tasneem khalaf berkata...

haha. gle teruk prangai dyeorg.. huhu.

misz benida berkata...

xsnonoh..adik aku kncing lgi bgus...ish2..len kali bwak pampers..xyah guna toilet awam..hahaha

zul berkata...

yukkkssss... kecing bersepah... sure tak bersunat, tu yg kencing bersepah tu...ahaks... syaf ko dah sunat belum...ahaks.... tetiba...lariikkkk

mR.sYaH berkata...

mmg kotor r.. aku rasa lubg jmbn dh luas.. xkn xmsuk kot.. nk cpt kerjanya.. tu pun kena belajar gak protokolnya..