Khamis, 29 Julai 2010

~~*Hi Tea, melucah, Bala...Apakah???

Bodoh r

Salam..semalam, aku ngan member2 department aku g Hi Tea kat Holiday Villa Subang Hotel, pegi makan2 cuz Sales department aku dapat 2nd prize from TM sebab banyk dapat project meh...Congratz, memang batak aku bile nampak makan gempak.

Next, Bos aku tanye aku pasal document project, pas2 aku boleh jawab "Apakah?? (x sengaje) sehingga beliau ketawa berdekah dekah & mengejek aku dengan menggunakan bahasa melayu lama...malu meh,  PM aku jugak selalu ketawekan aku sebab aku secare x sengaja menyebut perkataan yg sgt skema & baku iaini bahase2 blog yg direka oleh bloggerwan & bloggerwati...damn!!sindrom ini sudah menular ke dlm diriku..what shoud i do!!!! apakah???

orang islam pergi ke mekah,
Apakah???

26 ulasan:

shidasyakirin berkata...

bikin jadi bahan je.
nak join gelak lah :D

Mario berkata...

apakah...ekeke

syaf berkata...

ngeee,, sampai hatimu

ngeee..ko nih

Pencacai Alim berkata...

byk dpt projek tuh..kaya oo..cancel ar blnja kenny rogers..hakhak

cemomoi berkata...

takpe, bahasa jiwa bangsa

¶A.K.I¶ berkata...

bhasa blogger ap yg ko terpengaruh sgt ni???

aki kah??
hahahah

wanie berkata...

hahahaha..lek syapp, kdg2 aku pn trlepas ayat2 kt blog bile brbual dgn mak aku...ekekeke

Hezesuze berkata...

man datang melawat
ok wat....hehehe

.::WaNiE::. berkata...

hahaha mmg dah melekat dah benda2 gitu

redha jelah

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahahaa.. bloger tegar.. smpai sebut pun salah2.. :P ok ape.. bahasa baku..

Linglung berkata...

bahasa blog dah sebati..biasalah tu. gua pun terkena sama..keh keh keh

✿nenek moden✿ berkata...

apakah?????hehehe..

bagus la tu weh..ko pun skema tahap beta pe..bos ko pun suka..hehehe..jap2..sekali lagi....
apakah?????hahaha

Hamzah Ian berkata...

ahhaha!!! ayooo syaf.. lawak2..

nas berkata...

hahahhaa..
sian kucing tuh..
kene gigit dye pye ekor

ketingting berkata...

hahaha
gelak gelak ni haaaa

kreatif la uncle nih!
thumbs hup hup!!!
:):)

ad0iii.
baby gigit kucing itam tuh... teringat kucing kat umah T_T

E.d.Y berkata...

apakah??hahaha

She is f.A.z.A berkata...

if dlm facebook also..
pantang update status ader jer yang komen "apakah"?? =D

echah mashuri berkata...

ehehe....lex uncle wlau kna bhn ttp cool kan...huk

tengku_fir21 berkata...

huhu...sales naik harap2 dapat bonusssss

Uruchimaru @ kf berkata...

oklah tue..apakah ini uncle syaf?lalala

hiro berkata...

gmbr yg best tatap time berduka..sob2.

alvin takda umah harga 8juta berkata...

syaf..lu kena sindrom apakah??elok lu g mekah..

Kaseh NazLieza berkata...

sekali sekala mnjdi penghibur boss...ehehehe

mR.sYaH berkata...

relax jer.. apakah??? hahah..

nas berkata...

pakcik syaf....
apesal pantun 2 kerat tue????
xlogik..hahahhaa

jom bace entri terbaru nas klik:

gadis sembang lucah dalam facebook

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

ko kena pi kurus komunikasi
tu la bala apabila mgata aku
kan dh kena
pdn muka ko