Rabu, 21 Julai 2010

~~*Hajat Bonda

salam,
mase balik kampung awi tuh tetibe mak aku cerite bab2 sejarah. taun die kawen bla bla bla..so beliau menegaskan bahawa 10.12.2010 nih adelah anniversary perkahwinan beliau dengan bapak aku yg ke 32 tahun...aku ingat baru 10 tahun mak aku kawen..so freaky. 
bonda aku yg tercinta

bonda aku berhajat anak2 beliau buat special nyer majlis sebab kiteorg x pernah celebrate & memandangkan tahun ni 6 org anak2 beliau dri 9 org dah bekerje, kene demand lah sikit...cis mak aku memang genius dlm bab2 amik kesempatan nih.muahaha Mak aku cakap buat kenduri doa selamat ke. itew lagi baik..awak tu orang melayu kate beliau..

 mak aku berpegang dengan budaya timur
tahniah

so sebagai anak aku akan tunaikan hajat mak aku tuh insyaallah, tu pon kalu aku ingat...ngee...dulu time aku sunat die wat kendurik tuk aku, so aku kene balas balik. tong tong ngan kakak2 aku buat kendurik kesyukuran untuk saudare mare terdekat ke. time beliau hidup ni lah kite kene tunaikan ape yg dieorg nk kan...bagi dieorg appy.

29 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

jadi anak yang baik uncle

syaf berkata...

baik dear

~AmyLiana8886~ berkata...

ada ke ingat baru 10 tahun..hihi..wat la suprise uncle..hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

baru hari nih sumi tau.. uncle 9beradik.. rramai~ ^__^ mesti meriah rumah kan? hehee.. kasik hadiah tak nnt??

wanie berkata...

byk la ko bru 10 thn kawen..ko pn xde lg nk menaip blog ni tau..hahahaha...syaf, yg penting kek scret recipe sblah giant musti adoooo~

syaf berkata...

hehe baik amy

baru taw ke..ramai woo...baiklah hadiah meh

yup...tepat skali..awi tuh aku beli kek situ kot

Wanie-san berkata...

elok la mcm tu....mana tau makin murah rezeki ko...hihi

¶A.K.I¶ berkata...

pastu tolong tapaukan makanan untuk ak di sini ye..
kalu ko x jmpot g umah ko~~

.::WaNiE::. berkata...

meh ai sponsor coklat
hikhikhik

syaf berkata...

insyaalah

kaw nk gemok sgt kew...ngee

wah..trimas2....aku percaye sgt

Uruchimaru @ kf berkata...

slmt pagi uncle..

darkbatman berkata...

slg ade insan yg tersyg, hargai la sebaiknya sbb biler dh xde nt, kita dh xleh nk panggil dia lg..

shidasyakirin berkata...

tahniah kepada parent uncle.sudilah
kiranya uncle menapaukan makanan tersbut buat saudara-saudara uncle di opis. sekian terima kiash

syaf berkata...

slamat pagi uruchimaru

darkbatman - yup betui 2..trimas

ngee...kalu banyk lebih 4sure

cemomoi berkata...

eelok bebeno le tong-tong sorang sikit bole rasa feel lebih sikit roh majlis tu

Hamzah Ian berkata...

haha.. takkan kenduri jadi konsert pulak kan.. hehe

syaf berkata...

roh kejadhnyer..ni bukan majlis arwah..ngee

tu r pasai

Frodo Baggins berkata...

nak jemput kugiran x masa tu pokcik?
kitaorg ada. murah jer .. alvin n parit tukang nyanyi

sepohon kayu daunnya rimbun!

Yatre Hayati berkata...

heppi anniversery padanya !!! buat la majlis untuk mereka :)

Mak Su berkata...

wah, nak potong kerbau ker nanti? ;)

syaf berkata...

terkesima aku dengar lagu itew...aku invite kalian meh...aku nk ko main gitar karen time tuh

baik ... trimas

banyak duit mak su...ngeee

Hezesuze berkata...

what u give u get back...

pergi Kl naik jentolak
ko kene buat gak....hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

kek secret recepi jgn lupe...amik g plg bsr punye..suh mummy ngn dady ko ptong kek..romatik beb.hehe...

syaf berkata...

jin tue makan kerang,
eh eh akak dah pandai pantung skarang

baik kamen

E.d.Y berkata...

bagus tu..anak yang baik..hehe

syaf berkata...

ow trimas

J. Love berkata...

aunty, jangan lupe mintak hadiah jeweleries dari mouawad.









gudluck untuk anda bila mak lu mintak belikan nanti okeh.

misz benida berkata...

beb,aku pon xpenah smbt annivesary mak bapak aku..sbb dieorg xpenah cter pape pon..so,bkn slh aku la kan??

syaf berkata...

baik...trimas dok....kopak lah aku

aku suke jawapan kaw tuh...bijak bijak