Khamis, 8 Julai 2010

~~*GUwau Kasar

Salam...
weyh geng...

 Pulangkan sambal belacan kami balik!!!
pulangkan, pulangkan, pulangkan!!!!!

geng, aku nk soal kaw, ape kaw rase bile member guraw kasar ngan kaw, ko bley releks lagik, tp bile kaw guwau kasar plak die nak hangen a.k.a sentap???

 kaw pehal dollah!!!!

dimanakah keadilan???
kalu x boley nk guwau kasar, jangan try guwau kasar ngan org lain...abih citer..duk ontok2..

 
well itew lah idup, salmah...

jika kaw x tahan kene bahan, jgn  nk bahan org, kang terkene kat batang idung, kaw plak yg terduduk sujud ke lantai,,,,ko kene tanam kat benak pale kaw, sume olang ade feeling ma, kalau olang lain bley time dengan guwau kasar kaw tuh, kenape tidak engkaw???cis

 jumpe anda di n3 seterusnyer..

acik peah main ludah,
x nk kene bahan, kaw tutup mulot sudah...

18 ulasan:

wanie berkata...

adakah yg sentap itu yg brnama dollah? atau salmah? tak pun acik peah? hahaha..aku knpiussss niiiii

syaf berkata...

AKU KURANG PASTI MENGENAI ITEW

MUNGKIN KETIGE TIGE MEREKA

Hezesuze berkata...

ishh mencik ngan org camgitu..suka suki bahan org tp bila kene kt dia xleh trima lak...huh!

peggiiiii daaaa...

shidasyakirin berkata...

deme tak reti bergurau manja deme gurau kasar la, bila sentap buat buduss saja.. spesis gini mmg pyh nak ajar bergurau!!

syaf berkata...

betui22..cam palat jer pangai

betuk...se7 2 kak shidah

tengku_fir21 berkata...

hahaah..aper nie kasar..bg balik..

syaf berkata...

kaw nk bagik ape badigol

zul berkata...

1st komen sejak tukar alamat...

ko ludah jek org camtu...tuiiii...

syaf berkata...

mari kite ludah sesamer...tuii!! alamk terludah kaw

mR.sYaH berkata...

jgn lyn org macam tu.. bg penerajang pn ok.. dia gurau kasar boleh org lain xbleh.. byk cantek..

syaf berkata...

kaw sangt bijak budak kecik...aoe kate aku terajang ko,.,.,nk x

¶A.K.I¶ berkata...

erkk!!
kne blaja pantun dua kerat la ak psni!

syaf berkata...

cis...kaw harus beljar..kembangkan pemikiran kaw itew

Hamzah Ian berkata...

pergh.. pemikiran baguss...

Farid MOFASAD berkata...

sabarlah yunk~





>>__________<<

HonEyBuNNy berkata...

salam..ila pun xsuka orang cm tu....setiap orang ada hati dan perasaan...so kita kena la respek satu sama lain...;-)

alvin takda umah harga 8juta berkata...

hahahaha..
entri kau berunsur kelaparan.

nas berkata...

teruknyer mamat yg pakai spender tue...
eh sumer pakai spender kan???
eh..silap..
yg tayang spender dye..buruk!!!
ahaha..weyh..pehal ko panggil ak dak kecik??? taw2 jerk ak nie kecik! ahahahaha