Jumaat, 2 Julai 2010

~~*Dapat???

Salam
hoyee...aku dah dpt housemate baru awi rabu masuk umah, setle sume, name die aswad, 29 tahun, opis die bapak dekat ngan opis aku jerk, sewe aku sebelum ni aku patut bayar RM 90 terus naik RM 225, sebab tinggal 2 org jerk dlm umah tuh, tp x kesah r, aku selese jerk,

gembirenyer pasai, bulu ketiak
pown tumbuh dengan cantinye..

11 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahaaa.. berbaik2 ngan housmate baru yer uncle.. ^__^

¶A.K.I¶ berkata...

bgok la syaf ni!
gamba xsesuai!
ghahahah

syaf berkata...

baiklah

ko suke kannn

Hezesuze berkata...

ceh!!! gambo bulu ketiak xbleh blah.....hahaha

misz benida berkata...

minah tu xpyh syok sgt tunjuk bulu ketiak die..iiishhh,mrh pulak ak nih.

Farid MOFASAD berkata...

hahahaha...

bunggok!!!!!!!!




jadi gay la weh!!

baru best~


ahhaha






*sorry lambat reply!!!!

syaf berkata...

akak suke tgok pic2 cam tuh kan...cait

ait marah

motip kaw mintak maap kat aku...muahaha

alvin takda umah harga 8juta berkata...

cantik bulu ketiak kau..

Linglung berkata...

yeszaaaa..bulu ketiak tu buat gua turn on...keh keh keh

Rowena Chasez berkata...

geli eeoooo tgk bulu ketiak tu..

nas berkata...

buruk tol tayang bulu ketiak tuh!!!
cukor la babe!!!
ahahaha