Isnin, 26 Julai 2010

~~*Coli merah, Saman, Apakah???

salam...
weyh geng...apa bikin...

time kasih bebanyak kat frodo...
cantek x coli merah saye???

kelmarin aku p bukit jalil,  mase on da way, ade plak polis, tahan aku...damn!!! muke penjenayah kah aku...adekah wajah aku persis ariel peterpan @ nurul gersang????die mintak lesan. aku dengan confident tahap ungke bibir pink pown menunjukan lesen, ic beserte roadtax... tetibe brader 2 cakap, lu bagi lesen taun bape nih bai (dialex perak)...aku pun pening2 tupai jap, cek balik, damn!!! dah tamat tempoh kot, 5/7/2010...

beliau beliau itu nk saman aku..pas2 watak muke 10 sen & pujuk rayu aku lakonkan, aku lepas x kene saman hanye berbekalkan (____________)FILL IN THE BLANK, x yah cite, kowang sure taw kan apakah terjadik..

 yes..mission accomplished

kuih karipap harge 40 sen,
ow petangkan nk idupkan lesen...

25 ulasan:

Hezesuze berkata...

hahahaha ko mmg sengal kan syaf...feeling2 ada lesen ujung tamat tempoh...

pagi nie makan sri muka
hahaha padan muka....

syaf berkata...

ngeee....standard r saye kak..hehe

¶A.K.I¶ berkata...

waa!
lu maen rasuah!!
wa suspek sprm!!
eh wa repot sprm!
hahha

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahaaa~ len kali sila cek lesen dan jugak roadtax yer..
sumi kena reminder jugak.. awal bulan 8 nih roadtax mati..

Pencacai Alim berkata...

berat dh lu ni bai..hakhakhak..saman skrg ni dh tk blh diskaun..hampeh tul..aku ada 5 saman yg masih belum clear..nk renew roadtax taun dpn, gua pening pala mau cr wang..mai pnjam duit hang seribu dua? hakhak

Uruchimaru @ kf berkata...

mcm ne ble x psn lesen dh expired ni bro !

Hamzah Ian berkata...

fuhyoooo... spender??

syaf berkata...

celake lu aki..x baik dok,,gua x main rasuah2 nih,,.,,ngeee

hehehe baiklah cik sumi


seribu 2 jerk....sikit nyer ko pinjam..ingak 13 juta tadi...

ala, aku x pernah kene roadblock,,,lame dah, 2 yg x pasan tuh

muahahaa

HonEyBuNNy berkata...

hehehh...biasa la tu...lau dgn polis kita kena baik2 ckit...hahhaha...baru terlps dr kena..huh

Mario berkata...

haha...berapa weh ko bagi...hak hak

Mak Su berkata...

coli tu kat level ketiak, tak parallel. oops!

Mak Su berkata...

orang rembau ? dulu sekolah uress koh?

syaf berkata...

bijak

2o

nampak aje...he3

org rambua..skolah dato' abdullah meh

DuniakuAbstrak berkata...

aku penah gak tlupa renew lesen..tp polis tu sempoi..lepas je..hehe

✿nenek moden✿ berkata...

gila confident ko ek...hahaha..
ko punyee self-confident sure tahap petala ketujuh..hahaha

Wahidah berkata...

i also had that experience..tp yg the worse part time tu eksiden..kt balai masa wat polis report br notis..aduhai..haru biru jdnyaaa..hahaha

Aujinz berkata...

hahahhaha..

kengkadang aku pun lupe nak hidupkan lesen..

ok jap jap..

lesen aku valid lagi ker tak??..

nas berkata...

woiit..pakcik...
bukan ker coli merah tue coli ko???
hahahhahahhahaha

jom bace entri terbaru nas klik:

larian SAF yang memenatkan

syaf berkata...

kaw memang bernasib baik

ya...tepat skali

muahaha lagi parah

ko ade lesen ke masalahnyer???
ngeee

cis...jgn bising..kantoi kang

EIPUL berkata...

ko kasik duit ke kat polis tu? huhu

anyway, apa kaitan coli merah ngan saman tu? Haha

darkbatman berkata...

hahaa.. agak2 klau ko yg pakai mesti lago ayu kan? ahaha

shidasyakirin berkata...

badi tak habis lagi ke Syaf..muhahaha!
selamat la ko syaf dapat police jenis boleh timbang rasa lagi :D.
jenis yang ati keras goodbye kn saman la.

fiezah91 berkata...

wah lepas dari saman ke?huhu

ketingting berkata...

hehehehe.
picture atas sekali tuh tak menahaaan. hahaha!

eh, mandi bunga kat mane???
boley pulak tak kene saman. kat sini, takdenyeeee.

taufiq helios berkata...

____________ fill in the blanks yer pakcik..haha..menarik..mereka memang suke bila di fill in the blanks tuh...haha