Khamis, 1 Julai 2010

~~*Budak genius...

Salam,
weyh..aku nk tunjukan gambar anak buah aku yg latest, Puteri Qaireen Qarmeela yg umur die nk cecah 10 bulan kot...ko x de anak buah kaw senyap, ko tengok jerk, :)

Amacam??? cun x beliau??

p/s : baru tukar link blog, http://uncle-syaf.blogspot.com/, so mintak kowang sebar-sebarkan link aku yer kat blog kowang, kat n3 ke, tapak kaki ke mane2 kew...trimasss

13 ulasan:

Farid MOFASAD berkata...

comel!!!!!!!!


>>________________<<

syaf berkata...

ANAK BUAH KO CEMAL X?

Frodo Baggins berkata...

hye adik ...
mau cooba saya??
hahahahhaha

comel!!
yg pasti lebih comel dr parid.
hahahaha


>>___<<

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

alalaaa comey nyer dia.. ank buah unkle spupu sumi la kan?? :P hehee~

syaf berkata...

shit!! coba apa??? cam harem...
betull beliau lebeyh comel dri parid & dri engaku...tapi aku lagik comel dri anak buah aku kan kan kan

hehe tibe2 ngaku sepupu ek..heheh x de duit raye untuk kamu

¶A.K.I¶ berkata...

gle tomeiii dak neyhh!
nama pon.. terbelit2!

syaf berkata...

kan ikut muke aku kan

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Comelnyaa...

Love,
PojiePooh Abdullah

syaf berkata...

trimas

alvin takda umah harga 8juta berkata...

macam muka frodomon..


schumel!!!!!!

mR.sYaH berkata...

aku baru nak cakap comel tp aku xde anak buah jadi senyap jelah..

@xiM berkata...

anak buah aku dah 5..semua pompuan..hahaha

shrek.ijo berkata...

ya,allah..comel nya..sumpah macam shrek masa zaman baby2 dulu..wakakaka..

jngan cemburu...