Rabu, 7 Julai 2010

~~*aku kene sape lagik kenew???

Salam...
arghh aku geram lagikk. marah nih marah ni..x terkejot aku tengok ruangan comment aku kosong a.k.a hilang aku tengok ade beberape comment, tp bile view x boleh...aku ingat aku sowang kene, rupenyer bile view kat beberape blog, ade lagi ramai yg kene haishhh..


To blogspot, kaw memang baik sebab bagi aku peluang untuk berblogging, tp maaf


pengajaran untuk kalian...peace


anak tapir makan gule-gule,
raye nanti aku mintak maap balik ler..

15 ulasan:

¶A.K.I¶ berkata...

da ok la ngeng!!
ap la ko ni...

Hazzy Ishak berkata...

hari ni dah okay,
semalam dalam byk2 komen, tinggal 2 je
huhu

syaf berkata...

yeke...dah ok dah kew??
muahahah

syaf berkata...

taw x pew...sakit ati kan

shidasyakirin berkata...

kak shida pun kena gak..
mana ilang tah komen tu..huhu

syaf berkata...

ade toyol yg colik

wanie berkata...

grrr. smlm mmg xde mood tau...haishh..nsib ari ni dh sembuhh..hehehe~

syaf berkata...

hehehe taw x pew

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

sabar uncle.. smlm sumi pun kna gak.. hari nih dah ok dah~

Hezesuze berkata...

ermm blog akak ok jek...so far so good...huuh

tengku_fir21 berkata...

weihh...ader masalah...

:::Nor LiYaNa SaNa'a::: berkata...

thanks syaf...

.::WaNiE::. berkata...

hahahah seharian bad mood sebab blogspot

hahaha

misz benida berkata...

aku pon.
ingtkan tenet mcm cirit birit..
huh.

http://cutetanpajelita.blogspot.com/

link aku yg bru.

syaf berkata...

yup...sabo

yeker...x aci

masalah pe dok

thanks sebab????

hahahah samolah kito

yeke...timas atas link baru itew