Jumaat, 23 Julai 2010

~~*Adakah ia ?????

Salam,
ini nak???

wey aku smlm gatal tengok en3 aku taun lepas sehingge aku terjumpe balik pic2 ini...

comel bukan...

& aku pasti, saat aku pulang ke desa nanti, bonda ku pasti simbah aku ngan air Ujala ataw santan kat muke aku.(ujala merujuk pade brand nila untuk biru kan baju skolah..masih ingat). x pon pasti beliau mendebik aku dengan sekuat hati ataw melanarkan cili padi pada punai ku...harap kalian doakan aku x diapa-apakan...trimas

p/s: gambar2 diatas tidak ade kene mengene ngan org cacat @ OKU, sile jangan kecik hati. sekadar suke2...
"hari raye makan kueh bahulu,
aku blah dulu!!!"

23 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahahaa.. nih mesti asa tuh xde keje kan?? :P dah mcm alien dah sumi tgk uncle..

wanie berkata...

syap! gmbr yg last tu mcm amir rj lawak ahhhh..kakakakakakkaah!


i'm sorry! :P

¶A.K.I¶ berkata...

hahahah!!!
bgok gle mke ko syaf!! ak taw yg mne! kekekke!!

syaf berkata...

MACAM ALIEN..CIS...HEHEH

YEKER...HAHA AMIR RAJE LAWAK R SANGT

KEKEKEK...SUME SKALI AKU YER

J. Love berkata...

gua nak kenal dgn brader dalam second picture tu. boleh gua lucah lucah dengan dia.

Hezesuze berkata...

cesss!! alien pun lagik tomei tau....hahahaha

pakai baju nk ke skolah
bagus arr ko dah blah....hahaha

EIPUL berkata...

syaf, haha, camne ko amek gambo alien tu? Lawak dowh,



ko balik kg minggu ni ke? Nk itut!
=D

DaNieL HafIz berkata...

haha kau memang........kreatif dan ade seket short.....
hehehe aku lawak je... beb kalo ko nak prome blog ko pi kat blog aku upload banner ko kat sana... then aku publish k.....

salam kunjungan
dunker-season.blogspot.com

mummysyafie berkata...

eh ingat la pasal ujala tu. dulu panggil nila..

teringat lagi kalau terlebih letak nila..gi sekolah bukan dengan baju putih, tapi baju biru..huhuhu

pastuh kan..untung nya budak sekrg yer..gi sekolah pakai kasut hitam. takyah nak cuci kasut every week.

camne nak buat pic camtu erkk??

cemomoi berkata...

siannn bebawak la mandi bagi hilang mamai tu

Hazzy Ishak berkata...

alien!!!
haha

nas berkata...

hoit pak cik syaf...buruk bebenor gambar ko tue...cm alien...hahahhahahaa....
hot sangat ker pelacur krepot tue?? huhu

jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

Wahidah berkata...

lawakla syaf nee....dh mcm aper je tgk....sah2 la tersgt la free time tu kan..heheh

syaf berkata...

baik lu lucah2 ngan wa

tenok pakai jam,
akak memang kejam

aku pakai camere r..x balik r dok

baik...jap g aku g blog ko..trimas

heheh ujale...2 r budak2 skung untung

ngee..mane de mamai kot...sampai atimu

alien...mane ade

pelacor 2 hot dok...ngee jap g aku bace r..bebel jerk

aah...sgt free kot time nih

HonEyBuNNy berkata...

salam..macam2 ragam n gambar la...heheh

hiro berkata...

oh..begitu.

tengku_fir21 berkata...

kodulu rupe nya sangat kecil dan comell yer haahahahaa

Pencacai Alim berkata...

tua giler pelacur tuh..hakhak

Linglung berkata...

haha..gambor mcm hareeemm!

E.d.Y berkata...

haha..comel

aleen adela akoo ^_* berkata...

err..ujala.sgt sinonim dgn budak skola.itu je yg mampu aku huraikan.

alvin takda umah harga 8juta berkata...

kacak lu syaf..
kalau lu g lorong haji taib..semua lari tau..

Anne Boleyn berkata...

hakhak..gambar yang last tu siyes paling comel!

orang n9 ekk?


p/s; 1st time komen sini..jemput dtg blog HLN balik kay. :)