Selasa, 8 Jun 2010

besday zoul

Salam,

haLo geng, sabtu awi tuh, kiteorg sambut besday org tue kat rumah 2,sape g kalu x si zul semut tue itu, beliau menyambut hri jadik ke 2* kat rumah usang kami, meriah x meriah, meriah lah jugak, menu nyer kfc, spaghetti, behun goreng & air oren disponser oleh kak heze @ gonjeng, ade jajan2 & kek,..Pulut kuning NOT ALLOWED!!!, Blagak x??? trimas pade korang yg datang dri jauh n dekat..

 Hidangan untuk tetamu yg hadir...makan lah puas2
rugi sape yg x dtg 
 Fazz, Acer & Kak Gonjeng
 pasangan adik bradik yg lame terpisah,
akhirnya kembali bersua...so sweet,
gembire jerk imam bile adik die si popo dtg melawat
Ni ler besday boy, 2 kek agi, kek buah ngan kek coklat,
 Sessi sembur menyembur...ni paling best
 AKu tetap disini
a BIG thanks 2 mady, haikal cimo, shah redza, along N acik yg sgt poyo mengemas n jadik tulang blakang majlis ini...caaw babeh

11 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

wahhh.. cake dia sedap.. nk jugak la..

'AQILAH berkata...

uih...mesti penat mengemas..:) ngee

El-Zaffril berkata...

Sorry encik... tidak dapat tolong

yna. berkata...

2 kek??waa...bestnyaa..bagi2la sepotong..hihi

misz benida berkata...

tamak haloba btol.

¶A.K.I¶ berkata...

knp bab2 makan mcm ni ko x penah nk sms ak??
knp syaf?? KENAPA!!!!

~AmyLiana8886~ berkata...

wah smpai2 kek..dh mcm baby dh tu..hehe..papepun, happy besday tuk dia..

Jantan Keparat berkata...

besh2!
hepi bufday!

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

nangis terharu..

princessFZ berkata...

knp muka imam tu dah mcm ape je aku tgk? hihi nak tegelak :D time tu dia tgh x sihat kn? ishh nampak sakit bebeno. soh mkn ubat xnk :p

Amri Bahruji matPuisi berkata...

kim salam kat besdey boy tu.. ahaks..! ;)