Selasa, 15 Jun 2010

Salam,

agak tersentak bile bace blog dak nih, aku terpakse bersetuju, majoriti masyarakat malaysia sibuk dok kompang anti Zionistme - anti israel, boikot ramai,**aku pon same, kompang nye kompang tp gune gak barang2 provide by israel..cam no?**terkene tepat kat batang idung aku sendirik, x bley larinyer...

Tara..mai kempen boikot

Mencurik Petikan beliau, "Aku nk sentuh sikit pasal segelintir org2 kite, yg konon nak boikot israel pada hal hari2 beli rokok dunhill, main fb bagai nk rak, asal makan jerk kat Mc' Shit, nk minum kat Starbucks. tak payah lah nk poyo-poyo boikot israel tu sebab kite x boleh lari dari syarikat berkepentingan Israel ni. ape yang boley kit elakkan sekarang nih adelah cube elak produk2 mereka,

kesimpulanyer, kite dah "terlanjur", banyak dah kite terlibat secare x langsung dengan produk kepentingan israel, so, pade yg boley boikot semuenyer, tahniah lah, anda memang bagus, anda boley teruskan dengan n3 & kempen2 boikot yg bagus, yg x boley 2 LU PIKIR LER SENDIRIK, kaw isap rokok, minum coke, g Starbucks, Mcd, Kfc, Fb lepas 2 kaw nk kompang2 boikot Israel, kirenyer x de mende sebenarnyer yang diperjuangkan, hope x de yg terase, sekadar share2 jerk :)

p/s : aku x ley tingalkan rokok, aku x ley tingalkan fb, so how??? TETTTTTTTTTTTTTTT!!!!!

13 ulasan:

intan izani berkata...

susah nak ckp ni
tapi mcD aku dah lama tak sentuh
sejak boikot dulu2 tu sampai lani
padahal dulu setiap bulan aku lantak mcd

rokok mmg jauh sekali
tapi mmg ada certain benda kita tak boleh elak
yg mampu, kita elak
kalau ada option lain, kita pilih brg lain
kalau takde, kita pun takde pilihan kan...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

ahaahh.....sape lh yg mcm 2 kn..

boikot puye boikot..aleh2 kena kat batang sendiri...

ckp mcm2, anti israil lh..bagai lh lgi..diri sendiri x cermain lk..

addooiiii yaaiaiii...

syaf berkata...

betul tuh...sebab skung ni banyk sanagt mende2 yg berkepentingan dieorg kite gune since dulu...sedar x sedar kite dah ketagih ngan mende tuh....skung nk boikot susah r sikit kan

mR.sYaH berkata...

aku xprnh minum kat starbucks.. harga mahal giler.. baik minom kopi kedai mamak.. haha..

fb je kot xleh tggl.. hahah..

'AQILAH berkata...

kfc tak yah boikot..kat jcorp dah beli.

El-Zaffril berkata...

Kurangkan... ok... yeahaaaa... makan je kat kedai makan kau...

syaf berkata...

sebok kaw afie

memang ler mahal, sape suwuh akw p

good

bijak sungguh kaw

zul berkata...

mcd mmg dh lama tak jamah, coke pon agak lama jugak, loreal tak pernah sentuh, starbucks tak pernah beli but pernah gi kursus berkaitan kopi...rasa leh jek nak boikot... tapi FB, hari2 bukak berjam2... emm, camno?

syaf berkata...

samo lah ngan den...fb x bley den nk tingal doh...hahahah

hans berkata...

hahaha
macam2 ko nih syaf
dari hisap rokok baik ko hisap lolipop
tapi hisap lolipop pun xbagus juga
benda manis2
rosak gigi
haih

luve hunter berkata...

ko nimmg x phm pasal boikot kut..huhuhhuhhu..ngat snang ker nk boikot sa2 bnder yg da bese kter gner kan...amat la ssh..nk komen pnjang2..ku ni cucu imam jer..huhuhuhu..ko plak cucu imam gak...lu pk la sirik...kakakakakakkakakakakakkakakakakkaa

misz benida berkata...

ade benda yg boleh boikot,ade xleh..aku kdg2 plik gak org ni..briya nk boikot,skali lepak starbuk..lepak jela kfc ke,kedai mamak ke..dh la mhal..bnyak sgt la tu duet..bek mnderma..dpt pahala.

syaf berkata...

cis, abih nk isap ape??? _______

ke ko yg x paham, kalu x mampu boikot x yah cakap boikot, simple...

yup, betui 2....