Jumaat, 4 Jun 2010

~~*Mampuih lah den!!!

Salam,,

arghh streess nyer

monen...wey geng, stress aku doe, pagi smlm bos aku suwuh p Menare TM, ade training kat sane, ade g 2 org staff tempat aku, dah ler aku lambat sampai sa2 jam, sebab aku ade meeting kat opis dulu, pas2 p sane training yg aku x paham plak, bos ku siap email g kate die suwuh kiteorg paham betul2 then balik opis die nk suruh explain kat die...

Yg bagusnyer, staff yg lagik 2 org tuh boley blah separuh jalan, tingal ku sowang2,,,memang berpeluh r aku kat situ sowang2, dengan x paham kebende sume nih ntah, aku try nk paham kan kejadah mende yg presenter 2 explain, malangnyer aku x paham sepatah haram pown...aku ngan poneng cam ne nk jawab kat bos nih...nk goreng ape pown ku x taw...warghh help me

p/s: adekah aku harus membunuh katak a.k.a kodok untuk melegekan kepale otak nih???

6 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

uncle rakam je apa yang dorang ckp waktu training tu, kalau bos tnya suh dia dgr rakaman tu...

amacam?

ainimardhiyahhasidin@yahoo.com berkata...

g tau je kt bos x brape nk phm ..msti leh terime nyer

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

dasar lampi?adakah presenter itew berbahasa iban atau pon rusia?

syaf berkata...

idea yg ku pernah buat

kekek dah goreng dah

die cakap philiphenes

eqbalzack berkata...

sabor2...jom minom kopi tongkat ali dulu...hehe

El-Zaffril berkata...

Kau bunuh je Yahudi... lagi bagus weh