Rabu, 23 Jun 2010

~~*Malam yg palat, jalan kaki kat highway

Salam,

Semalam lepak ngan member kat ICT shah alam, aku bahan2 r cakap tempat 2 teruk r, x de mende yg best even aku taw tempat 2 memang gempak, guraw2 nk ilangkan stress aku nih, memang banyk bunyi aku smlm, last2 member aku ngamok n trus g naik car park. aku terus blah jalan kaki sebab x kan aku nk buat muke tak malu menumpang org yg tengah mengamok ngan aku,

Aku terus gerak jalan kaki n jalan kat highway dri shah alam sowang2, memang letih haram jadah, aku pikir aku kene jalan sampai ke subang je sebab x de bus, naik teksi x cukup sen,

jalan kaki kat highway tengah2 malam,
ko dah buat??? aku dah!!!

sampai separuh highway, maybe dlm sejam kot aku jalan kaki, ade brader bawak motor RXZ hitam tunggu depan, aku bajet tunggu member die nk merempit ke hape ke, last2 beliau tanye aku n alhamdulillah beliau nk tumpangkan aku sebab beliau kate beliau pernah jalan kaki gak cam aku dulu, lagik jauh. so beliau sungguh kasihan pade aku. gembel naik motor x de helmet g kilang beliau p amik helmet, terus beliau anta sampai summit usj, dekat area umah aku, then terus jalan kaki dlm 10 minit ke rumah,

rxz, kaw memang berjase

tq banyak2 brader zaki, even semlm die dah patut masuk kije, tp still gak nk tolong aku, x taw cam ne nk balas budi kaw even aku x kenal kaw. hope kaw senang,panjang umur n murah rezeki. lu memang terbaikkk :)

p/s :memang sgt shit aku rase smlm...kaki aku lenguh2 sampai pagi nih...damn!!!
aku stress gile smlm sebab pikir bulan depan aku sorang jerk yg menyewe coz yg lain ade yg dah abis praktikel n kene tukar tempat kerje. nk cri penyewe yg OK...
memang palat giler.

25 ulasan:

'AQILAH berkata...

kawan tu dah ok ker...(tbe2 sibok gege)

pengalaman tuh...:)

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

tahniah diucapkan..
lain kali buat pangai lagi..

pengajaran buat ko..
bila bcakap ada batasan nya. jgn main sembur je. x smua org boleh terima cara kite. x semua org bleh ngam dgn kite. x semua org bleh buat guwau.

mR.sYaH berkata...

aku tumpang simpati.. mujur ada brader.. klu x aku rasa dah xbgn2 dah pasni.. heheh..

syaf berkata...

orite dah

membebel lah kaw,

taw x pew, kalu x de brader tuh aku ponteng awi nih

¶A.K.I¶ berkata...

waka waka!!
padan mke...
sia2 kne tggal buta2 ngn membe ko..
tapi kejam gak kawan ko kn2~~
dan kamikaze gak ko jln dr shah alm ke subang! waw!!

zul berkata...

lah, ko ker yg jalan sorang2 mcm org giler tu... nasib baik aku tak lalu kat situ...hahahhah...

well apa2 pon, aku simpati..ikhlas dari lubuk hati aku ni...PADAN MUKA KO...hahahhahaha....

AniS GalaXy berkata...

x mau gadoh2 dah k...
bhy jln mcm.
renung2kan..slmt beramal..hehe

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

smlm baru sumi dok berpikir2 nk g ICT tapi xtau lagi bila.. GILE LAHH~ jalan kaki balik?? bahaya tu~ seb baik ade brader tu..

syaf berkata...

hsmpeh kaw aki...aku rase nk sumbat kasut kat mulot kaw

cilakak punyer member...cis

ok,

nk p kew, taw x pew, seb baik ade brader tuh

princessFZ berkata...

hahahaha jesian gila kau. malam malam buta jalan sorg sorg. xtakut ke weh? ;p bulan depan kau menyewa sorg sorg? mana yg lain? imam dok rumah family. fazz?

syaf berkata...

nk takot kejadahnyer...aku bukan pompuan pown..cait, aah, fazz duk ngan family gak, ni ngah dptkan housemate baru yg ok sikit, x de banyk ragam, x banyk problem,

niesz berkata...

hihi..xpe2..mkin slim nnti..exercise mlm2 lg..confirm blik uma trus terlentang ats katil..ekeke..

Rowena Chasez berkata...

hohohooo...
dah laa jln time mlm2..
xde jumpe pape yg mngerikan ke??
hehee~

cahayachenta berkata...

kah.. kah... kah..
xleh dibayangkan jalan kat hghway malam2...shah alam pulak tu...

moral of the story, lain kali nak pi mana2 bawa je transport sendiri. hehe~~

Tanpa Nama berkata...

brader tu hensem tak????

aku

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Xpela buat pengajaran.. Lgpun ada hikmahnya, ko leh cepat kurus.. Hahaha. Btw knp ko xcall aku jer beb, sian ko. Nasib baik abg tuh baik klo abg tuh rogol ko macam mana??

Love,
PojiePooh Abdullah

@xiM berkata...

lain kali sila buat lagik..
sekian terima kaseh..

EIPUL berkata...

aku pun penah jalan kaki jauh giler sebab tadek moto dulu2, uish penat woo~~

hellioz berkata...

nseb baek lu punye luck baek
gyahahahahah~

msty pnat siyal jalan jaoh
gyahahhhaah~

syaf berkata...

yoo..makin slim ler kot..ah kamu memang bijak

ade...jumpe lori sampah...

yup..aku akan gune motor kesayangan akus endirik pas nih

ntah...ensem lagik kaw kot

cis, cept kurus?? hurmm malas nk gangu kaw

ok..aku suke komen kaw

ko pon same...kasihan

memang penat shiyalll

shidasyakirin berkata...

patut ar dtg keje monyok jer..
bagus btl brader zaki tu..susah nak jumpa manusia cam gitu...

syaf berkata...

mane de monyok...penat n x bape chat jekr

yna. berkata...

kesian ko uncle..hihi

saje nk bg tau..(",) berkata...

glew r partner lu tuh..mmg x bole d konsider tuh..gaban betul..hoo...tp neh cite rekaan se-mate2..hoo..wa taw r meaa..harr..harrr..\m/

AkU berkata...

giler kentang la...