Khamis, 17 Jun 2010

~~*Majlis Perkahwinan Faiezah

Salam,

Asyik n3 kawen jer skung kan...musim kawin da, Wokeyh, awi nih Aku nk post pic2 Kawen budak kelas aku dulu, Faiezah @ Pijut @ Itik, member seperjuangan aku mase skul menengah dulu, aku x ley p kenduri kawen die sebab waktu yg same kazen aku kawen..ingat kan, aku de masukan dlm blog awi tuh...date nyer same, so kene buat choice ler...

ok layan pic beliau yg aku curik dri Fb, and terus aku edit sebagai hadiah Perkahwinan die...

FAiezah @ Pijut

Cun giler minah ni skung.,,,turn aku bilakah???

3 ulasan:

El-Zaffril berkata...

Wah... kau nak kawen ke?

syaf berkata...

ye kot

Jantan Keparat berkata...

WAH!!!!
besh2!!!!