Khamis, 10 Jun 2010

~~* KENANGAN TERINDAH



Salam,

korang tahu kan aku x suke masuk kontest, ntah nape tetibe aku terbukak hati nk join, kontest blog asma . Tajuk die kenangan terindah...


Berbuke Puase dekat Taman Permainan ??? kaw mampu???

Mesti ade org kate aku bodoh atau pelik letak pic berbuka puasa dekat Taman permainan kan. kenangan terindah kew??? Yup bagi aku tulah pengalaman terindah, Mase tu kiteorg boley tertingal kunci rumah, ayoo masalah betui, n sowang g member keluar pulak, so kunci kat beliau, we guys dah siap beli makanan kat bazaar, ingat nk kenduri, skali kunci x de...cam ne nk masuk??idea x de, terus p taman permainan dekat area rumah n berbuke kat situ dengan x de org, banyak nyamok lagik...cis


Itu yg buat aku rase mahal sangat kenangan ni, kenangan terindah sebab 1st time aku lalui, n aku x rase sume org akan lalui mende ni kan..Dengan bulan puase, perut lapar lagik, stress lagik, sabaw je lah..kalu desprete pown mesti cari tempat yg cun sikit..We guys makan dengan selere n rase appy giler...siap gelak2 agi, Even nampak suffer sikit tapi 2 yg buat mende nih aku ingt sampai skung,...memang terindah,

sape nak join bley klik kat sini

p/s : sape nk join..mai cepat

15 ulasan:

hans berkata...

indah juga lah

syaf berkata...

cam x ikhlas jerk

El-Zaffril berkata...

Hahahha... syioknye... buka puasa kat taman... aku nak try la... buka pose kat hutan

Farid MOFASAD berkata...

kenapa perlu pertikaikan? mereka merasa? mereka pernah terfikir?

itu je...

kalau rasa benda 2 xde masalah...

semua setel!


:)

Jantan Keparat berkata...

moga menang!

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

ponteng puasa ari tu kau dah ganti blom??

jgn lupa..
bulan puasa dah nak dekat ni..

cikmemy berkata...

huhu...kadang2 yang susah tu sebenarnye la yang best kan....haaaa...camne la kunci leh tertinggal n xde sorg pon yang bawak ke?

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
huhu, mmG indah kalu da pengalamn unik cam nie..GudLuck br0! =)

MahaMahu berkata...

huhu layak lah korang makan kat luar tu jang mkn kat tepi tangki najis sudah wakakakakkaka.. tapi cute memory ni..

m.q berkata...

mmg betol tu kenangan terindah
(^_^)

nand nasyari berkata...

AKU RASA KAN UNCLE..YG TERINDAH TU BAB MKN JE SNARNYE..HAHA!

MAN berkata...

mahal pengalaman nih.

moraL:len kali bwk kunci ? \m/

misz benida berkata...

nti aku afundi ko..haha

Rowena Chasez berkata...

gudluck uncle!!(:

Asma berkata...

gud luk..=)

yg penting pose...