Khamis, 10 Jun 2010

Karya Ahadiat Akashah

Salam,

Semalam pegi tengok wayang, si zul belanje, tengok citer Lagenda Budak Setan, trimas. Memang nk tengok sangt citer nih sebab aku dah bace novel die dulu. ni satu-satunyer novel yang aku pernah bace selain novel2 sekolah.. angt best, aku bace lagenda Budak Setan, sambungan die Katerina n sa2 lagi aku x jumpe buku die...memang best, pengarang die Ahadiat Akashah
 Nilah Cover Novel die
ni ler Ahadiat Akashah

Tapi kat wayang ade kureng sikit r. x bape umphh sangt. x sehebat dlm novel die, cis, palat betul, agak pundek sedikit. tp x pe, dapatlah sikit gambaran kan, hope depa buat sambungan movie "katerina", sambungan pade Lagenda budak setan nih. mantop

 Ni Cover Novel Katerina
 Caw babeh

15 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

ku belum tengok & belum baca
ha ha ha

~AmyLiana8886~ berkata...

ramai yg kate filem ni kureng sikit..kalau cmni kena baca buku jela..ada lg ke? hmmm

syaf berkata...

oow p lah bace n tengok

2 r pasai..g r cri, mane r taw kot ade g kew

MahaMahu berkata...

Benci korang tgk movie diam and pastu post motifff.. siap belanja lagi ayioo geram nya.. aku nak jadi setan ni...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

ahhaaha..
meletop kata beliau

¶A.K.I¶ berkata...

aku masih muda makanya ak xtaw psl novel lagenda budak setan dan xbaca. oleh kerana x baca so xyah la tgk kn2~ tak taw ujg pangkal xley nyebok kn2?? hahaha

sI tEDI berkata...

belum tgk lagi lah syaf.

bilalah nak pergi

syaf berkata...

layak ke kaw nk join kami???

kekeke

so x yah nyebok hal org dewase...p main getah kat sane....

pg r ari ni

Jantan Keparat berkata...

betoi2!..
ramai ckp cite ni kureng...

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

ko dusta belaka..ko nanges dlm panggung kann..

syaf berkata...

yup betui...ramai yg hangin

mane ade...kaw dusta

nand nasyari berkata...

mesti kaw nanges kan uncle..? hahahahahaahahahah!!!!!!!!!!!!

syaf berkata...

x de kijenyer aku nk nanges.,..muahah

El-Zaffril berkata...

Tak jadi ar tengok

EIPUL berkata...

aku pun ske gak cite ni,
chihihi