Jumaat, 18 Jun 2010

Gambar Blue untuk Lu Olang tengok

Salam...
wey aku ade pic terbaik punyer...mau tengok kah???korang kalu gambar2 18sx ni laju jerk kan...wokeyh mari kite layan blue sesame...mantop!!!

sopan bukan? Meowwww..

aku jumpe pic2 ni dlm sa2 blog tp aku lupe name die, kot tuan punye blog nampak, mintak maap. nk aku bagi kredit nanti letak kat shoutbox :) Btw, Baik hang tangalkan je tudung tuh. kan lagi comel. atas cantik kat blakang pungoq terjejeh. x comel! x kan x prasan kot yg baju ko dah keatas, bontot dah terkeluar. taik palat melekat-lekat, peluh2 lagik.miahaha. sangat x comel. sesajer jek wat x pasan kan. :P meowww.. x cun r pakai tudung tp pakai skrit, lawak r, ape2 pun sangat "RARE"!! Meoww lagik.

Korang pandai menilai kan, aku x nak cakap banyak sebab aku pun x betol gak. kang lebih2 mencarot kene kat batang idong sendiri or family sendiri kan. saje berkongsi. ape2 pun beri mereka peluang untuk berubah. jgn nk condem je :P

p/s : alvin, gua taw lu suka kan!!!

18 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

iskkk
uncle baik tutup mata rapat2

zul berkata...

uishhh...tak pasal2 kurus pahala aku hari ni... cesss... moga2 kaum keluarga kiter dijauhkan dari mende2 mcm kat atas nuuu

hans berkata...

adess

Farid MOFASAD berkata...

ang marah comel nok...

hahahah





>>______<<

EIPUL berkata...

uish


seram gile tgk gambr number 3 tuh

mimpi ngeri aku haha

¶A.K.I¶ berkata...

wa!!

lincah je orang komen br bpe minit up dlm belog~

huhuhu...

Jantan Keparat berkata...

hahaha
giler r!!
mental tahap habis!

MAN berkata...

yang muda makin menjadi yang tua makin xsedar...

wong ah ian berkata...

masukkan ais dlm longkang jubor dia..aku teringin nak buat gitu..

mR.sYaH berkata...

byk kali dah jumpa.. hahha..

tengku_fir21 berkata...

wahh..ko teeett..hahaha

cahayachenta berkata...

isshhh.. bahaya2... takmau tgk tp dh tertengok...

alvin mmg suka punya la...

yna. berkata...

erk!

nand nasyari berkata...

erk..salahkan pengeluar jeans....
sape suh buat low cut nye jeans..wakakakakaak

El-Zaffril berkata...

Stim sial tengok gambar-gambar dalam blog kau ni

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

erk.. sakit mata memandang~

Frodo Baggins berkata...

kalau ada yg bercoli merah kompem wa horny. tp ni gambar "biasa"2 jer. wakakakaka


kalau parit n alvin
mmg kompem syahwat punye.


mmmmbwahahahahahha



>>__<<

epoitdya berkata...

makk aii .. taa mohh tgk .. ta mohh tgk :P