Isnin, 21 Jun 2010

~~*Dah Resign

Salam,
monen geng...whats up bro n sis sume, adekah korang mereng @ meroyan pade hari ini?

Lupekan soalan itew, ok, aku nk story nih, smlm aku dah resign kat tempat kije part time,
tesyen + stress + penat + x larat + bengang = Resign

So now aku nk cri kije part time baru r,,,kalu dapat yg sabtu ahad pown ok gak kot, so sesape yg taw kije part time bleh roger2 lah...area subang n sunway only yerk...trimas...

7 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

dah resign pakcik??
keje sama wa jual ky jelly mau?
hahahahhaa


>>__<<

good luck tuk keje baru nanti!

Farid MOFASAD berkata...

jom ikut gua n frodo bisnes ky jelly!


hahahaha


>>__________<<

syaf berkata...

macam hampeh...jom, gua join ....

Eazy Izzuddin berkata...

hey....

bagus gak klu quit klu tempat tu wat kite stress, nak kije pun x sng..
;)

Lelaki Ini berkata...

hahaha..
x tahu ape2!

eza2odette berkata...

Jaga booth tudung aku kau nk tak?tapi kena jadik model tudung skali..hahahahah :P --jgn stress, nnt aku uat milo sedapppp punyo :)

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

ada part tyme ..

jaga bangla kat kandang kambing..


mau coba??