Jumaat, 4 Jun 2010

~~* Bahase ???

Salam,

Bahase rempit, ala, bahase yg bese budak2 skung gune, bahase sms, chatting dll...bahase yg diiktirafkan sebagai bahase pemusnah kepade bahase melayu...tudia...ramai org gune termasyuk ler aku...just 4 fun lol...aku terbace satu blog tp lupe dah sape owner die, then die ade attachkan ayat nih...

bace keyh...bile bahase rempit dijadikan ayat...cam haremm jerk ku bacew...lawak dok

klik kat pic untuk lagik clear

11 ulasan:

Farid berkata...

gua menyampah kalau ada W

nand nasyari berkata...

aku mmg pening kalau bahasa cmni uncle..baek kau ubah cara tulis kau gak..haha!

syaf berkata...

hahaha besew lew tuew

¶A.K.I¶ berkata...

geng ko ni syaf!!
ngeee...
seyes... ko pon ske kn pkai ayt cm 2?
ngeee...
geli sey!

TashadeNatasha berkata...

kadang-kadang aku bukan sombong tak nak jalan blog orang lain. tapi disebabkan benda nilah.

sakit mata sial.

El-Zaffril berkata...

Ngok ngek la bahasa tu weh

princessFZ berkata...

aku geli gila weh kalau baca text budak budak rempit nie.

yna. berkata...

gitew kew??hihi..kalu x besa memg fening!:)

zul berkata...

uishhhh..fenin paler den...

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

kau ajar depa bahasa sempit ni kan??

Eazy Izzuddin berkata...

lawak2..hehe
tmbh W kat blakang
hhuu