Isnin, 10 Mei 2010

~~* Update tuk 3 hari lepas

Salam,,,
Hallu malaysia...dah 3 hari x update blog, x sempat ler..
YEahhh. r u ready 2 rock..
cam shiyal x pak cik nih???


Ok, nk cite, awi jumaat awi tuh aku sikit g nk pengsan mase kije part time, letih sgt n x de energy kot, nasib baik aku cool lagi,fuhh...ow kije aku ok, cume skung energy, mental n fizikal kene strong r sebab aku buat 2 kije kan,,,sabtu x kije sebab kedai cuti, then lepak g karox sat, pas2 malam g mah sister kat cheras, then jumpe member ade hal kat cheras gak...


fuhh semlmnyer kije kat kedai memang ramai gler orang, aku jadi stress n penat, pas2 customer banyak yg wat pangai, gedik + mengade ngade, kijap tuh, kijap nih, rase nk debik sekor sekor,,,cam haremmm....


dah 2 jerk, nk sambung kije,,,,bubbye

8 ulasan:

GhOsToNe berkata...

sabar la ek!biase lew..dah namenye keje...

tengku_fir21 berkata...

hahaha...sabar ler roy..manusia mcm tu ler sifatnyer..

izan salleh berkata...

abaikan je orang macam tu...
jage kesihatan ko lagi bagus okey ;)

take care...

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

kna handle strest dgn cara yg btol. g main badminton ke. tenis ke. pe2 jela

~AmyLiana8886~ berkata...

customer ni mmg sakit ati kadang2..yg banyk kerenah tu geram..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

kau seorang yg tabah..
alvin berkata sambil tepuk tangan..

zul berkata...

kat nak update tuk 3 hari lepas, apsal cenonet jek..ahaks..

shrek.ijo berkata...

nama pun pelanggan.bila lagi mau gedks.nak wat kat rumah conpem kena hempuk dgan member..wakaka