Selasa, 25 Mei 2010

~~* Ngantok sengal

Salam,,
aku x ley nk kate pe r, nk concentrate ngan kije pown payah nih, ngantok gler, gare2 x ley tido smlm, kang petang ade meeting kat TM HQ kat bangsar, pas2 kul 7 kije part time plak,,,masak aku cam ni...warghh...ngatok sengal, nk tido bawah meje masalah plak bos aku asyik pangil jerk..apsal r aku ngantok nih..pundek tul


Good news 4 me..aku x taw pasal BGP (BORDER GATEWAY PROTOCOL), so ku g tanye bos aku die ngajor aku mcm lecture aku ngajar...bagus sungguh beliau...trimass bos...ape yg bley ku cakap BGP ni the latest dynamic protocol,,nk taw lebih lanjut search r sebab ku still study nk paham menatang palat ni..caw babeh

21 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

tdo je...
hehe
=D

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

fadan muke ko..ada aku kesah..
aku skrg ada pyakit susah nak tdo..
aku x bleh r tdo kat luar..
kna tdo dlm bilik gak
nak beli kipas la

sI tEDI berkata...

ngantuk tddo!

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

ahahhahhahah

Rowena Chasez berkata...

huhuuuu..
ngntok g tido laa uncle..
uittss..
lame x snggah blog wena!

MAN berkata...

sori wa mmng jrng nak masuk blog lu. btw ngantok sengal memang cool hehehe

syaf berkata...

nk tido r nih

ko ade masalah nk tido? ko nk beli kipas?? ADE AKU KESAH,,,kekekek

tu jawapan standard

apsal ko ketawe

busy lah..heheh

cool bro

cikmemy berkata...

lempang muke banyak kali.nanti ilang la ngantuk tu..hukhuk...malam nnt tdo minum susu basuh kaki.ambil wudhuk..insyaallah lena....

syaf berkata...

mekasih cikmemy

nand nasyari berkata...

weh uncle..tm hq tu dkt ngn tmpat aku tu...bile karok lg ni uncle weh..? hahaha

syaf berkata...

lor yeker..cis kalu taw bley ajak lepak minum, kat bangsar...hehehhe
bila mau karox,....kekekbila free

aku zaty berkata...

Zzzzzz..
tido..tido..

nand nasyari berkata...

eleh kau... asek tnye aku bile free...kau tu yg bile free..?

El-Zaffril berkata...

Kalau aku selambe je gi tido... hahahha

Eazy Izzuddin berkata...

da cukup tdo lom?
hehe

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

kau g tido kat hotel berdekatan.

Berd berkata...

cilake. takleh blah ayat lu ni.

memang wa plan ni tempat wa lepas nafsu.

kan alvin.


hye frodo!

Aby Umy berkata...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)

zul berkata...

zzzzzzzzzz.... ops, tetido plak..hahahha

yoro okino berkata...

nak waktu tido aku yg sngt bnyk skunk x??huuhuh

F U N F A B U L O S I T Y berkata...

naper tak amik obat tido jew?
(matiler bagi cadangan bukan2)