Isnin, 17 Mei 2010

~~MOto baru

Salam,
hello every body,

"bapak den kono bunuh dek ninja,
perlukan duit nak blaja karate"ape ape aje!!!


sabtu ku balik kampung sat sebab nk amik motor baru, ku angkat moto baru, lagenda jerk, kaler hitam, beli kat kampung, 2 pon sebab bapak aku tetibe baik hati nk bagi pinjam duit untuk bayar deposit, wokey r tuh...trimas...


Aku memang aim nk amik moto rxz or lc, tp memandangkan moto2 cam ni lah banyk kene curik, kene barai ngan mat pet n rempit, so aku maleh amik risiko...amik yg cikai2 udah ler, janji bley pakai..cikai2 pon 5 ribu gak...kopak den, so kene kije kuat r, duit part time nih ler ku gune nk bayar duit moto.

5 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

lepas nih dah boleh rempit selalu la uncle eyh? hehee~

zul berkata...

tahniah... sudah nampak hasil usaha yek...

¶A.K.I¶ berkata...

angkat moto ap??
ahh2??

hans berkata...

wah
moto baruuuu

Jantan Keparat berkata...

hukhuk..
slmt naek moto baru!