Rabu, 12 Mei 2010

~~*Mimpi pelik???

Salam, monen, sumenyer...
what's bro n sis...ape cer...gud kah kalian disana???
jambu giler binatang ni


Ah prestankan itew sume, kite lupekan sejenak pasal beruk jambu kat atas nih, lets continue wth my story...jeng jeng...semlam perut ku buat hal g, pedih wo, dah makan pown pedih g, tp sebab kan busy nyer pasal, hilang sikit rase sakit, semalam kebengangan ku pade customer menjadik jadik, panas aku, x pasal2 nk kene herdik beliau beliau itew dengan aku...cis


Wokeyh, next nk cite mimpi yg agak pelik kelmarin, ade 2 ulas/bijik/buah/ (aku x taw ler) Tasbih , different colour, terputus or terburai kat lantai dengan tetibe...lepas 2 kawan aku mase skolah menengah dulu die murtad, die sembah patung cine siap ade colok bagai, die tanye aku sa2 soalan yg aku dah lupe ape die, and aku x ley jawab...sampai skung aku pelik,

9 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

mainan tidur je tu uncle.. jgn pikr bukan2 eyh ;)

sI tEDI berkata...

apa maknanya ek

zul berkata...

makna mimpi tu.... emmmmm.... (ko solat tak sebelum tidor tu? ader baca doa tidur tak?)..........

Tok Nujum berkata...

tu tandanya ader orang nak meninggal

nand nasyari berkata...

mimpi aku la plak uncle..wakaka

AkU berkata...

buah pelir..ops...hehehe..

EIPUL berkata...

ahaha
pelik gila mimpi ko.
aku pun ta dapat nak tafsir.
LOL

¶A.K.I¶ berkata...

ak xley bce n3 kau..
sbb ad lgu 2...
bising..
nti org detect ak memaen tyme keje..
[2 yg hakikatnye]
ook!!

hans berkata...

jgn ko join member ko tu sudah
haih