Khamis, 6 Mei 2010

~~*KIJe Kije Kije

Salam,
wokey sebelum ape2, wajah gampang yg akan menyinari blog aku pagi nih...

taraa!!!!

walaweyh...geng2 sume, korang sume wat pe ha??? hidup lagik kah kowang sume ha? wokey cam bese ku nk update ler ku nyer story, wokey, start dri mano den pon xtaw, senang citer ku nk kasik taw kat lu orang sume, awek yg ku tolong mase die xcident tuh, awi tuh die bagi ku kuih, semalam die bagi jeruk buah, satu plastik..wah...APAKAH??? kekeke, sedap gak, cume ku x de mase nk makan menatang tuh sebab busy kan...ingat gak awek tuh kat aku kan...skali lagi, APAKAH??? Mengerikan sungguh,.,,

Next, pagi kije, malam kije, badan ku larat x larat blakang cite, ku enjoy, penat tuh standard r, pagi stress ngan pale hotak, malam stress ngan tenage n tubuh badan, bile wat part time nih duit ku saving dah, mengajar aku appreciate duit yg ade kot n buat aku bukak mate cam ne susah nyer org yg berpendapatan rendah ni cri duit....wo memang sakit...hope part time ku ni x de r jejaskan reputasi kerje ku kat opis nih...cun...ku caw dulu babeh,,,adioss

10 ulasan:

english berkata...

aku lapor diri.

aku hidup lagi!

syaf berkata...

masih hidup..baguih

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahaa.. tesenyum2 sumi tgk gmbar macik kat atas tu :P

~AmyLiana8886~ berkata...

im fine..hehe..mmg la bila duit yg ssh nk cari kita akan btul2 hargai..dulu sy pernah kerja part time casher kat mydin..penat giler..lepas pada tu mmg hargai duit yg ada..xboros sgt..huhu

chirol berkata...

minum la tongkat ali..kasi tenaga ckit..heheh

zul berkata...

tinggikan motivasi kerje... insyaAllah, tenaga yg berganda akan dirasa,...

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

kau kena kerja dan terus kerja..
kau dah nak tawen..

cik hani zain berkata...

xpe bang,
susah dlu,nnti hjung bln masyuuukkkkk =D

cik hani zain berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nand nasyari berkata...

kau apesal nk ngeri2 plak uncle..? tibai je la..
rezeki tu...
org bg...layan~ ;D