Selasa, 1 Jun 2010

~~HAppy Besday 2 Zul

Salam,

allo geng, patutnyer awi ni ku nk continue cite sal pertunangan kakak aku, tp aku skip dulu sebab ku nk wat n3 lain...

Aku nk Wish Appy Besday 2 si TUe keding gagap & hitam, housemate aku si Azizul a.k.a abang kecik yg ke 14 tahun (bangge lah 2). Appy besday 2 u, semoge panjang umur, semakin tinggi & tinggi, semoga semakin gemok, berjaye dpt kije yg bagus, berjaye dpt capai ape yg kaw nk, impian kaw n ape2 jer r yg kaw nk...Appy besday 2 u...walaupon kaw dah tue kaw persis seperti seokor anak semut....**ade kaitan ke??

inilah beliau...

Umur beliau terpakse dirahsiekan bagi menggelakkan aku dilempang & didebik kat rumah nanti...so zul,aku taw ko taw ape ko nk, so ikut jer ape yg kaw nk wat wokeyh...caiyok2 si tue...

p/s: make sure balik kang ko jang kedekut nk bagi pinjam telefon,kalu x aku pecahkan hp ko, awi ni ko dpt call free kan, he3

12 ulasan:

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

motif ko ni....

Jantan Keparat berkata...

hepi bufday

syaf berkata...

apsal motip aku bodus

trimas

syaf berkata...

apsal motip aku bodus

trimas

shidasyakirin berkata...

hepi besday to him..
dah tau dah umur sebenar beliau..
belog sebelah dah bocorkan...ngeh2.
tapi moskil apsal byk no gelaran beliau!!

syaf berkata...

ntah ler..banyak sangt name beiau

~AmyLiana8886~ berkata...

happy besday...

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

selamat ulang tahun aizoul...

zul berkata...

selamat hari lahir jugak...

El-Zaffril berkata...

Pusing keliling semua pasal Zoul...

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

thanks si gemok..
walaupon..
nangis tharu..

@xiM berkata...

hepi besday aizoul!!