Selasa, 11 Mei 2010

~~* Gestrik plakk

Salam,
monen sume.

cam celake jerk pic ni


Wokeyh geng, 1st ku nk wish thanks a lot kat kaw kaw yg masih view n terjah blog aku even ku x g terjah balik,,,sokongan yg kowang bagi 2 memang terbaik kot, memang ku bley cakap sowwy r x de mase nk terjah sgt, kat opis busy, pas2 malam plak kije, so x de mase nk wat sesi terjah menerjah...pepe pown tq banyk2 sebab still bace blog gampang ku nih...


Next, Semalm aku kene gestrik,,,Mengerikan!!! cam haremm ler, pedih giler pewot aku, pas2 nk demam g, lenguh2 agi, ngantok lagi, aku gerak awl sikit smlm, malam aku x kije cuti ler ape agi...mane ley tahan,

16 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

banyak bekerja sangat lah nih.. smpai makan ke mana rehat kemana.. uncle t8 care yer.. makan jgn xmakan.. kang gastrik serang lagi..

sI tEDI berkata...

makan ikut jadual

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

u diet ke syaf smpi gastrik

¶A.K.I¶ berkata...

keje2 gak beb...
mkn jgn le lupa ok!!
take care!
cm bese da kye roger ak~
hahaha

Jantan Keparat berkata...

uiks!
x pe2!
keje leklok!!!
jg anak dlm kndungan..
jgn kne gastrik!
ahaks!

Rowena Chasez berkata...

huhuhuu..
mkn ikut time tau..
bhya gak gastrik2 nie...
take care syaf..(:

fathiahRAIHANA berkata...

seram gila tgok pic tuh . hoh .
mkkn ikot timing la uncle :)

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

member aku ada mati sbb gastrik..
nasib baik umur kau panjang..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
misz benida berkata...

ko nk diet ke ape xmkn smpai kena gestrik..??mkn bnyak2 bia bdn mcm malik noor ye..haha

syaf berkata...

heheh kije nyer pasal kot sampai lupe nk makan...heheh thanks sumi

baiklah tedi

putera yusuf..x do makno eh den nk diet2 bagai

wokeyyh mak cik aki...den taw, t den sakit den roger ko...no plzz...hehehe

jantan keparat...baiklah aku dengr nasihat sengal kaw itew

thanks rowena...:)

thanks fatihah...baiklah...:)

alvin, kaw buat aku jadi parkison skung...

heheh malik nor???? matilah aku

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Jeles sama kamu!
BLog xupdate, xde blogwalking..
Komen ttp blambak!
Shit!

Love,
PojiePooh Abdullah

eza2odette berkata...

Sila ambil berat kesihatan, duit banyak tak guna jika tak sihat. think smart (^^)---------gf musti wisau punya kalau bf tk sihat ler ;P. tak gud care

syaf berkata...

kekee pojie, releks r...huhuh
rezeki tuhan...wakakak

wokeyh...trimas atas nasihat mu itew...heheh

syaf berkata...

kekee pojie, releks r...huhuh
rezeki tuhan...wakakak

wokeyh...trimas atas nasihat mu itew...heheh