Rabu, 19 Mei 2010

**Dilema

Salam,
camat petang geng sume,

yeahh!! r U ready 2 Rock babeh!!!!
lets riock wth papa berock...ada bran???
Awww......

Smlm aku g, tm meeting, pas2 balik tengah2 hujan, petang dlm kul 6 lebih sampai umah, mandi2 terus g kije kat kedai. cam harem penatnyer, badan x larat, otak x ley nk fokus, org order len ku bagik len..cait..banyk kali plak 2..maybe badan dah terlampau penat kot, boley customer buat muke ngan aku, aku plak wat muke cibai balik...

Aku ngah pening nih, 29/5 ni kakak aku tunang, Project manager aku kawen & aku ade renuion budak2 skolah menengah...3 mende yg penting dlm sa2 hari...warghh ape yg patot aku buat,,,bagi suggestion sikit...warghh dilema dilema dilema...

11 ulasan:

El-Zaffril berkata...

pergi sajo tiga2

shidasyakirin berkata...

syaf

kakak tunang - penting tu dok. famili punya event tu..
PM kawen - ala ni p umah laki 30hbnye..dekat-dekat jer umahnya..
reunion- pk sendri la labu..hahahha
kalu dekat blh la lari-lari..tak pun soh mereka postpone jerla..

syaf berkata...

senang
ko ckp

kak shida eden x taw

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

p bcuti kat afrika..ilangkan diri.off hansetkn
so smua akan brakhir
bernas x idea aku ni?

AkU berkata...

pok cik..nak tnye nih..leeh x??

Jantan Keparat berkata...

buat je mane yg ko rase ptg...

shrek.ijo berkata...

family la penting..tapi kalau 2 lagi event dkat tempat perjumpaan nya leh g jugak tapi pas majlis keluarga la..

HIDUP 1 KELUARGA! (apa motif ntah...) hehehe

zul berkata...

utamakan yang mana lebih utama... buletin utama, atau one utama...hahahhahah

syaf berkata...

kakak idea ko sungguh palat....aku bagi kaw hadiah

ko nak tanye pe babe

ok..trimass..

ok, x dekat pon, area n9 gak...tq shrek.ijo

one utama...jom shopping..muahahaha

AkU berkata...

ko part-time kat ne nih??

syaf berkata...

cis....kat kedai makan bawah rumah aku...kekekekke