Selasa, 18 Mei 2010

**Along??? menakotkan

Salam,
monen guys...
amacam skema x saye???


pagi2 lagi dah kene gestrik aku awi nih...x tahan perut g mamam roti jap.4 u guys nyer information, bangla kedai runcit bawah umah aku 2 die pinjam along, so skung beliau dah lari, beliau pinjam dekat 20 orang along, kalu sa2 along kire releks agi, beliau tuh kaki judi, mabuk n disko...wallawey... so hutang beliau dah beratus ratus ribu dah nih...


Beliau lari g balik bangla skung, bini, anak2 beliau, n adik2 bini beliau skung dah lari balik klantan, along 2 siap nk amik anak2 n adik bini beliau tuh..., so semalam along n kuncu2 beliau serte beberape puak along melepak kat kedai makan bawah, ramai gler, buat discussion, nasib baik x wat kecoh....so barang2 kedai 2 along dah angkut...'


p/s : Ni r kan masalahnyer kalu hutang ngan along, x ley nk lari mane, kalu x ko yg kene anak bini ko nahas...mintak2 r aku x de masalah kewangan sampai terdesak nk pinjam2 along nih,,,

9 ulasan:

El-Zaffril berkata...

Comel macam kau pun kene gastrik ke?

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

sgt mgerikan

zul berkata...

asyik gastrik jek, dah jumpa dktor ker? ish3...

Baik pinjam ngan angah ke, andak ker, usu ker... lebih selamat..ahaks..

zul berkata...

asyik gastrik jek, dah jumpa dktor ker? ish3...

Baik pinjam ngan angah ke, andak ker, usu ker... lebih selamat..ahaks..

syaf berkata...

cait, dah kono den nk buek cam no...kekeke

menakotkan

nk wat cam ne bro..dah kene,...huhuh

shidasyakirin berkata...

bini dier orang msia ke syaf

syaf berkata...

yup...org kelantan

cik hani zain berkata...

lorh~xksian ngn ank bni ke =.="

hans berkata...

kau gastrik ker?
kesian