Sabtu, 24 April 2010

~~*Training Risk Management

Aku kat opis nih,
bos aku buat training Risk Management untuk department aku since 9:30 tadi, tadi lunch bos blanjer kami tadi makan murtabak singapore ngan nasik briyani, Best gak training nih sebab tambahkan ku nyer knowledge tp ngantok doe,,,otak ku dah jadi blank dah ni...kekekke

ow, aku benggang ngan member ku a.k.a budak praktikel bawah aku, wat hal x nak datang, die dah datang pgi tadi katenyer tp x de orang, then die balik, ku suwuh die dtg balik, sebab bukan jauh pun umah dier, tp die x nak, nk suwuh ku plak p amik, pale hotak die...ingt kaw raje? ni lah masalah bile bagi muke sgt kat member2 nih, ku nk die tambah knowledge, at least die cepat paham, tp die lak x nak...so how...

5 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

gagalkan jer beliau ..
hahahhaha
bnyak songeh lak
kene ngan wa .. mmg dapat jurus lintang beliau!


hahahhaha

>>___<<

nand nasyari berkata...

hahahaha...bleh geng aku ni uncle..keje ari sabtu..lalala~ ;D

shidasyakirin berkata...

rugi2 tak datang, banyak alasan pulak tu..orang nak tolong nak upkan knowledge tak mau rebut, peluang dah ada jalan dah terbentang depan mata ..huhuhu!!

hans berkata...

hahahaa
kasi denda lah

princessFZ berkata...

kalau aku yang suruh kau amek xpe lah jugak kan. sbb aku kan princess. kihkihkih :p