Isnin, 26 April 2010

~~*Sad

Salam, Semalam, Jumpe sahabat aku, yg dah jauhkan diri die since aku kapel ngan org len, aku x pillih die,,,hurmm, kami lepak, ku x cakap ape2, ku x borak pon, ku senyap die senyap, lepas minum die balik, member2 ku pon muke sume cam pelik, pekes? kami x cam dulu g...



ku x taw nk cakap pe, ku taw ku syg die as my bestfrewn, mende dah jadi, sampai bile nk ngelak sa2 same len ku x taw, ku nk wat cam bese, cam dulu,appy jerk, tp susah r, ego ku tinggi,, kesian gak kat die, memang x patot ku wat cam nih, salah aku, yup ku salah, hope die paham 2 jerk,.,memang len rasenyer bile relationship nih dah x jadik cam dulu..bile ntah nk ok ku x taw...

7 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

sabar la uncle.. 1day dia akan relise benda nih.. uncle jgn la diam jer kalo dia diam.. cube untk kembalikan relationship korang as a fren.. insyaallah boley..

cik hani zain berkata...

abg try tgur dia prlhn2~
mngkin dia pun nk tgur abg,tp dia xtau nk start cmne...
hope friendship abg ngn bff abg jd mcm dlu
hani doakan ok~
:)

F U N F A B U L O S I T Y berkata...

try solve bende tu elok2 nanti ;D

eza2odette berkata...

gentleman taleyh ego tinggi. sekian harap maklum! bluweeek XP

syaf berkata...

tq, tengok r cam ne t

tq hani

ok, aku try

heheh, wokey mak cik

Tanpa Nama berkata...

Salam,

1st of all, i must say sorry. things have turned so ugly between us. and it is beyond my will and certainly none of yr faults.

i guess, i have grown from liking u to loving u during our friendship without u realizing it.

For now, i think i should distance myself and give u space for u and yr love one. otherwise it will be much more complicated in the future.

We will be ok again if not now..soon..and i hope soon.

in the meantime, do take care k & maybe once in awhile i will sms to say hi :)

~

eza2odette berkata...

OMG!!...syaf, cool oke! (^^)