Isnin, 26 April 2010

~~*Perempuan & Shower cap

Salam,,
incident : malam, 9:45 p.m kot

Seorang perempuan, awal 30an, berjalan, keluar dri kedai makan, pakai baju kelawar, pakai shower cap kat pale, cermin mate itam...otak die, Kami terkesima, gigit jari & mengutuk, Pejadah nyer kaw pakai cam tuh, bajet mak datin, bapak kerek,,kami sumpah seranah,  bayangkan kombinasi cam nih die pakai, PAs2 beliau bukak bonet krete, amik topi yg bese arkitek pakai, yg warne kuning 2,
Topi cam ni lah, tp warne kuning

Then jalan2 usya2 krete2, tengok pelekat, kami dah syak something, mereng kah beliau, aku dah gelak2 cam sial, tanye akak kedai, akak 2 cakap, minah ni bagitau die ni arkitek, pas2 kate die doktor plak,....ow sah sah ler die giler...

kami duk usya lagik,,,ketawe2 cam harem!!! Destinasi seterusnyer, wanita ite terus g kedai runcit lak, perikse ape aku x taw, mungkin perikse tomato, petola, timun, pempes, jajan, ais cream, & aku pasti bangla2 kat situ pas2 terkesima...

p/s : syg, mude2 dah mereng, ujian tuhan untuk die kot, Die dah menceriakan malam ku, Tq kpd beliau

7 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

minah mereng mana kau jumpa ni syaf?

syaf berkata...

heheheh kat bawah mah ku...kekeke

eza2odette berkata...

korang bantai golak? naseb dia tak ukur ketinggian ko weh..mana la tau XD keke

p/s: dtg sini dan rindu denga guchy music kaww

nand nasyari berkata...

xbaek kau uncle gelakkan awek tu...ahahahaha ;D

syaf berkata...

heheh kan, kalu die ukur ketibggian aku matilah,..keek windu music, aku x windu

hehehhe skali skale jer

¶A.K.I¶ berkata...

hahahha!! syg tol xde skali ngn korang lepak2... kalo tak... mau terbahakk2 aku gelak.. hehehe fashion hebat..


uisshhh.. dia bawak kete 2... xkn laa mereng... mayb shot wire kot~

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

hikhikhik..
aku dapat bayangkan..
RARE meyh~~