Khamis, 29 April 2010

~~*Happy Besday 2 My MUm

Salam...
Allah selamatkan
kamu, Allah selamat kan kamu, Allah selamatkan Hasnah bt doya, Allah selamatkan kamu....Appy besday 2 my mum,awi ni besday mak aku...
My mum...mcm datin...


ow mak aku kelihatan sgt TOmboy i,
bersame cucu sulung beliau

Mak aku
adelah penyanyi rock wanita yg terkenal pada tahun 80an, ade 3 album iaitu pingan ku pecah lagi, aku wanita rock & cinte ku diatas pokok...kekek tipu jerk, MAk aku sowang pompuan yg Sgt cun, baik ati, berani, kuat semangat, penyayang, dasyat dan MENGERIKANNN time beliau membebel... MAk ku ni sempoi jerk, di syg anak2 die, die syg laki die, die syg umah die, harte bende die (tipu...kalu beliau ngamok beliau pecahkan pingan mangkok)kekeke...cam ne die kecik ati ngan anak die pon, die x tunjuk, die layan jerk...
datin sri hasnah bt doya...poyo

Aku syg mak aku sgt2,
die inspirasi aku, tabah, rajin cri duit, x kedekut, sanggup belapar demi anak, n adil ngan sume anak2 die...Mak aku ni, slalu kene hine n kutuk sebab anak2 die x berjaye sgt,anak2 lambat kawen, ade hambe tuhan celake tahap gampang yg kate mak aku x bergune dapt anak2 sumenyer bodoh2, Sampai mati aku dendam ngan babi 2,...MAk aku ni, org kate ape pon, pijak pale die ke, hine die, kutuk anak2 die ke die tetap cool, maintain, die x cepat melenting, die simpan or cite kat anak2 die, die x brani nk lawan sebab die x nak kecik kan ati owang...tp dlm ati die tuh Tuhan jer taw...Gigih mak aku cri duit nk besarkan kiteorg 9 adik bradik...sekse doe beranak banyak2, hope x de adik bradik ku yg derhake nanti....
seledang sapo die curik ku x tau

MAk aku pernah simbah aku ngan air nila (ujala yg biru kan baju skolah 2) sa2 besen sebab aku tido mase die suwuh wat kije...time2 aku kecik2,,,kekeke, ade skali time ku tido mak aku usap pale ku,,,so sweet. die kalu ngamok, ape depan mate die hempaskan,,,ganaz, kalu membebel  aku bley kene histeria, tp ku taw, die ngamok sebab die penat, anak2 x nk tolong die, x dengar cakap die, cian mak aku...duit anak2 bagi die x gune, die simpan, ntuk anak2 gak katenyer, die siap catit tiap kali kiteorg bgi die duit. beliau accountant yg bagus...tepukan untuk beliau...hehehe,mak aku mcm2 kije wat nk dapatkan duit, kije mah org, menjual, wat ais-cream, jual nasik lemak,kuih2, kije kantin asrama, kije kantin skolah, n macam2 g sbab nk besarkan anak2

Doa untuk mak, semoge mak panjang umur, murah rezeki, sihat slalu, jadi mak,bini n anak yg baik, cepat kaye, kekal cantik, dapat p haji, dapt jadik hajah, bahgie,
hidup senang, hati senang, gembire, berduit...i love u mum...luv u so much... rase cam nk nanges lak nih...ku ni ego tinggi, maleh nk tunjuk yg ku syg kat mak ku tp dlm ati syg giler...heheh
Impian aku, nk bahgie kan mak ku, nk senangkan mak ku, nk bawak mak g haji, nk mak pakai baju cantik2, bagi mak duit banyak, jadi anak yg baik, bagi duk umah besar, bagi die cucu cicit yg baik, bagi die ape yg die nak asalkan die bahgie...susah cam ne pon ku try sebab ku taw lagi susah die nk besarkan aku....i luv u mum... sorry kat mak sebab ku lukekan ati die, ku isap rokok, x dengar cakap die, keras pale,huhuhuh...banyk dose ku kat mak ku ni..

ow ujung minggu ni balik kampung ku nk celebrate besday mak aku... mak, darah ku darah mu, jantung ku jantung mu, nafasku dri mu, hidupku disebabkan mu, berjaye nyer aku sebabkan pengorbananmu, i luv u...u Rock babeh...muahh
kakak eisha ngan mak

16 ulasan:

♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ berkata...

selamat hari lahir makcik.....

semoga dipanjangkan umur
di murahkan rezeki...

amin

::FAIZ FARISH:: berkata...

Happy bday makcik....Syaf muka ko sama ngan mak ko....

Hazzy Ishak berkata...

berapa umur mak uncle eh?

intan izani berkata...

semoga pjg umur
syg betul kat mak eh
bagus ;p

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

HaPpyyyy besDaaYyyyyyy maMy sYaf..
sm0ga pnJg um0 mura reJeKi..

**maY aLL ur wiSh wiL c0me true**

ahaKsx

nand nasyari berkata...

happy birthday makcik...
xlame lagi nnti macik bakal dpt menantu taw..wakakaka ;D

GhOsToNe berkata...

hepi bufday makcik@!

Tanpa Nama berkata...

selamat hari jadi mummy...

hishas

nuraisa berkata...

Salam...wah..terharu bile bc topik kaw yg ni..walaupun ade yg ayat kasar2 sikit..tp kaw mempunyai hati yg lembut...jujur sgt...well...sapik..moga hajat kaw kepada ibumu termakbul k..ape2 pon..usaha tangga kejayaan..kalu bab2 cmni..aku sokong 100%..nyer...
hepi besday to your mom..keje lelok..tunaikan impian itu k..challo...

syaf berkata...

tq ucu yanie

tq babe...same kah??? dah aku kuar dri perot die, samer ler...heheheh

hazzy - 23 tahun,,,mude x...kekekek

intan - hehehe tq, syg ler, sape x syg

cik toge, tq na

nand, apakah??? menantu, ke anak hantu

tq..

mummy..so swett...thanks dear, luv u,,,muahhh

terharu..kekekek, hati yg lembot kah..apakah??? kekekek tq babe

Frodo Baggins berkata...

air nila?? wahhahaha mesti muka lu biru! kahkahkahkah


>>___<<


happy bday mak! big hug

((sambil hulur mawar putih))

Rowena Chasez berkata...

happy birthday aunty..
smoga pnjg umur murah rezeki..(:

syaf berkata...

TAW X PEW DOK...kekekeke x ngamok aku time tuh...tq

tq rowena

AkU berkata...

Happy Blated Birthday gak tuk aunty...^^

shidasyakirin berkata...

hepii besday to aunty..

:::Sana'a Arif::: berkata...

beranak ramai tp x berjaya tu sume rezki..kalu berjaya mn pun dapat tp derhaka pada mak x yah ckap berjaya la..apa2 pun kim salam kat mak u ok..