Khamis, 22 April 2010

~~*Aku jadik Super Hero???

Salam...
Pagi tadi 8:40 pagi pintu rumah ku digeger oleh seorang AWEk kilang yg duk sebelah rumah aku, terkesima aku macam baboon sambil ade tuala kat bahu aku nih, awek ni xcident kat shah alam sek. 27 mase die nk g kije tdi, die mintak tolong amikan moto die, So aku tengok muke beliau Maha dasyat, luke2 kat dagu die, aku jadik kesian, aku ajak awek nih p klinik, pas2 baru amik moto die,


muke awek ni bley tahan gak,umur awk ni maybe dlm 25, 26 kot. aku call bos ku ckp aku lambt masuk, emergency tolong member,,

Ku bawak Awek ni p klinik, Tp aku punye gentelman, aku boley tolong lapkan dagu die yg tengah berdarah 2....ceh, giler ke aku nih, mate aweks ni dah berair air ni, My heart dropppp!!! kekeke...damn!!! awek ni luke2 kecik, die kate die langar batu, seluar die koyak2 sikit2...kasihan..


Then lepas bawk p klinik, ku p bawak die g amik moto kat shah alam, banyk kali die say thanks, hurmm then ku g kedai belikan die nasik lemak**bukan nasik lemak die lah bodoh sebab mase amik moto ku tengok bfast yg die bawak dah kemek, so ku belikan...ku bagi die, die x mo time, malu2...kehkehkeh....pas2 ku bagi gak then ku larik masuk umah,.,aku rase sonok dpt jadik hero...kahkahkah..jarang dpt tolong org, maybe ni time diey, besok ku de problem hope de org yg akan bantu aku....2 jerk..



15 ulasan:

cik hani zain berkata...

wah~
susah nk jmpa org baik cm abg =)

insya Allah,1 hri nnti,klau abg ade prob msti Allah hntr someone untk tlg abg... =)

||| PöJìé PööH ||| berkata...

eheeeemmm gentleman sioottt!!!!!
aku terpesona!

princessFZ berkata...

accident kat area roundbout tu ke weh? sbb pagi td ada accident kat situ. sumpah jem gilaa. maksu ckp siap ada ambulans lagi.

syaf berkata...

mekasih..insyaalah

kekek terkesima

bukan lor,,,sebab die jatuh sendrik,langar batu

AkU berkata...

alhamdulillah...pok cik ko dah berubah...hehehe..

sI tEDI berkata...

berkorban apa saja!

syaf berkata...

apo yg berubahnyer

heheheh gud

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

tkesima..mcm ne aku x bleh tahu hal ni..ptut la ko kuar tnpa mandi pg2 td ek..

AkU berkata...

berubah menjadi mereka yg lebih baek..heheh..

¶A.K.I¶ berkata...

ok mulia ko membantu dia...































tp cm lakhanat prangai ko tbe2 nk debar2 lak kn... bongok!

¶A.K.I¶ berkata...

tp ley thn gak caring ko kn... musykil da ak ni... ahhahaha

nand nasyari berkata...

uncle..kau jgn nk lebeh2.... igt awek skit..hahahah :P

aku zaty berkata...

hahah!
dari atas dah rasa uncle nie baek,mulia,caring and so on..

tapi
bile bace nota kaki tuh,
pehh siottt jerk..
heheh..
ingat awek sendiri dehh..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

tolong~
tolong~
poket sy kering...

eza2odette berkata...

giler suweet kaw do.wahahah.. gelak hentak kaki-aku touching sebanrnyaa..gud boy!