Isnin, 7 Disember 2009

Eksklusif untuk Korang

Assalamualaikum.. 
Masih ingat dengan baby Azila? siape terlepas klik sini . Semalam Uncle pergi melawat Azila @ baby dekat rumah die area Banting Baru. Muke die yg terbaru...

Ape perasaan kalian melihat gambar beliau ni?
 
korang comparekan dengan muke die 18 bulan sebelumnye

Tak sume orang boleh hidup macam ni kan. Sangat berdosa & bersalah sampai sekarang. Baby still x boleh makan, x kenal sesiape, x ingat ape2, lemah, x boleh bangon, x boleh bercakap. Mak die pun terpakse masukkan air @ susu kat dlm tiub yg bersambung dlm perot die .susu & air jelah yang boleh kasi die bertahan. Doktor pernah sahkan die dah meninggal, tapi takdir Allah. Sebelum die sakit,die ade bercakap dengan bende gahib macam bergadoh, Die bagitau mak die ade bende nk masuk dlm badan die, nak kan die, tapi die lawan.

Secare sains doktor x boleh cakap ape melainkan kate die x sakit, Secara tradisional, melalui lebih 60 org ustaz & dukun jawapan tetap satu. bende yg ade pada die, nakkan die dan tak nak lepaskan die. Saka mungkin. Mase pergi tengok, baby pandang uncle macam die benci kat uncle. Sekarang ni hanye tunggu KEAJAIPAN berlaku...disamping doa2. mintak kalian aminkan doa ini yerk...

"Bissmillah hirahman nirahhim, Ya Allah, Ya Rahman Ya Rahim, Maha Pengampun lagi berkuasa, tuhan yang mencipatakan langit & bumi, Pencipta seluruh alam, Ya Allah...Kami bermohon kepada mu ya Allah,kau ampunkanlah dosa-dosa Azila, sembuhkanlah penyakit Azila, kau hentikanlah penderitaan & kesengsaraan yang dialaminya, Kau tamatkanlah penderitaan & kesedihan ibu bapa yang melahirkan & membersarkannya, Kau kembalikanlah anak mereka, Azila seperti biasa, kau kembalikanlah keceriaan keluarga mereka. ya Allah Tuhan seluruh Alam...Kau sembuhkanlah penyakit Azila Ya Allah, Hanya kepadamu kami memohon & meminta, Kami merayu kepadamu Ya Allah, kau sembuhkan lah Azila, Sesungguhnya kau sedang mendengar doa hamba-hambamu.....Amin"

Khamis, 3 Disember 2009

Kenape Aku Tak Ade Awek

Salam,
Semalam adelah harijadi x-gf Uncle merangkap wanita yg Uncle dah musnahkan hidupnye.
azila @ baby

Uncle panggil die Baby.Die baik, manje, sweet, penyabar, solehha tapi Uncle jahat, Uncle break off dengan die, sakitkan hati die. And after we broke up, die sakit sebab x makan & frust. terus jatuh sakit, masuk hospital. Believe it or not, die sekarang dah kurus macam org afrika yg kebuluran, x boleh bercakap, hilang ingatan, x boleh bangun, x boleh makan, kulit hitam & terlantar dekat katil rumah. 

 Azila @ baby sekarang

Sakit die masih x tahu, dah setahun lebih sampai sekarang x boleh sembuh. peratus untuk die sembuh 0.1% je. Macam2 perubatan moden, tradisional dah buat tapi tak berkesan. Kesian baby, until now Uncle x boleh maafkan diri uncle sebab hancorkan hati die.die dah terlantar macam 2. Uncle tak nak bercinte buat mase ni cuz takot Uncle akan hancorkan hati org lain. Nak menyesal tak ade gune, Uncle memang bersalah. korang nak maki uncle makilah

**happy besday baby, i'm really sorry..sorry 4 everything my dear...
i hope u will recover soon..semoge ALLAH selamatkan & sembuhkan baby...
sampai hari ni Abang menyesal n rase berdose kat Baby. semoge Baby akan sembuh jugak...
And I promise I akan tebus balik kesalahan I..I still miss u. Baby kate nak ajar Abang mengaji..hu3